Здравейте и Честита Коледа!
Днес включих телефона нормално , отвори се , след което започна да се държи доста странно. Сега в момента е на надписа Майкрософт - черния екран, който на известен интервал от време се скрива и пак се показва. Копчетата не реагират за ресет. Какво може да се направи?
Проблем Лумия 950
Re: Проблем Лумия 950
Може да нямаш заряд в батерията. Влючи го да пеми малко точец за около 30ина мин. и пак пробвай.Здравейте и Честита Коледа!
Днес включих телефона нормално , отвори се , след което започна да се държи доста странно. Сега в момента е на надписа Майкрософт - черния екран, който на известен интервал от време се скрива и пак се показва. Копчетата не реагират за ресет. Какво може да се направи?
0 x
-
Автор на темата - Мнения: 209
- Регистриран: 03 апр 2016, 11:18
- Моят WP е: Microsoft Lumia 950
- WP версия: 10
- x 71
Доста време го държа включен в зарядното и пак нищо . Пробвах и с WDRT, но не ми вижда телефона.
0 x
-
- x 71
И така нищо. Седи си на емблемата и логото на Майкрософт и от време на време надписа изгасва и се чува вибрация, за жалост.
0 x
-
- x 71
Още малко досаждане и търсене на някой по-трезвен за помощ.....Всичко вече е преинсталирано, влезнал съм в профила си и виждам контактите в Outlook, но после ги няма в приложението Хора на мобилния телефон. Отварям акаунтите да проверя отметките за синхронизиране- на Gmail има три прозореца- контакти, календар и имейл, а на Outlook има само имейл синхронизация. Какво не съм направил като хората, за да ми се появят контактите? Наздраве!!!
0 x
Пробвай с ръчно синхронизиране, задръж на outlook докато изкочи synchronize.Още малко досаждане и търсене на някой по-трезвен за помощ.....Всичко вече е преинсталирано, влезнал съм в профила си и виждам контактите в Outlook, но после ги няма в приложението Хора на мобилния телефон. Отварям акаунтите да проверя отметките за синхронизиране- на Gmail има три прозореца- контакти, календар и имейл, а на Outlook има само имейл синхронизация. Какво не съм направил като хората, за да ми се появят контактите? Наздраве!!!
1 x
-
- x 71
Погледнах приложенията и видях , че едно-игра е дублирано, иконата му е тъмна и не може да се деинсталира по никакъв начин/ стои надпис чакащо/. Пробвах да деисталирам работещото и тогава да пробвам неработещото- пак не иска. И през Място за съхранение пробвах- не става. Някакви идеи, различни от хард ресет имате ли / софт ресет пробвах/.
0 x