Премахване на ограничението за сваляне на файлове чрез мобилни данни
-
Автор на темата - Мнения: 577
- Регистриран: 10 мар 2013, 22:50
- Моят WP е: Lumia 920
- WP версия: 10
- x 58
Премахване на ограничението за сваляне на файлове чрез мобилни данни
Чудя се дали при 8.1 има начин чрез който да се премахне рестрикцията за сваляне на големи файлове с мобилната мрежа? Предполагам, че ако има такъв той ще е чрез редакция на системен регистър. А кой е той и как точно трябва да се редактира....?!
0 x
Re: Премахване на ограничението за сваляне на файлове чрез мобилни данни
Не можеш. Ъпдейтни до 10-ка ако можешЧудя се дали при 8.1 има начин чрез който да се премахне рестрикцията за сваляне на големи файлове с мобилната мрежа? Предполагам, че ако има такъв той ще е чрез редакция на системен регистър. А кой е той и как точно трябва да се редактира....?!
Ако не сваляш до 100мб ако не ме лъже паметта. Даунлоуда си работи чудесно в 8-цата по принцип
0 x
-
Автор на темата - Мнения: 577
- Регистриран: 10 мар 2013, 22:50
- Моят WP е: Lumia 920
- x 58
Знам, че работи перфектно. Но ми се щеше да ги няма тези ограничения. Продължавам да си мисля, че някой от регистрите ги налага.
0 x
-
- Регистриран: 31 авг 2015, 10:22
- Моят WP е: 950XL/DS
- x 521
Всички променливи и стойности са във регистрите. Важното е да знаеш къде и кой ключ.Знам, че работи перфектно. Но ми се щеше да ги няма тези ограничения. Продължавам да си мисля, че някой от регистрите ги налага.
0 x
-
- Регистриран: 21 юли 2013, 12:02
- Моят WP е: Nokia Lumia 930
- WP версия: 8.1
Регистри? Кви регистри? Пиши в некой форум за девелопери, тук сме обикновени потребители и няма как да ти помогнем 

0 x