Ау а това за външна клавиатура мятай видео плзз как го правиш моля ? """напишеш АСД ASD с външна клавиатура - разкачаш и пак така АСД ASD."""

Ами аз мога да ти обясня що МС не се класираха и няма да се класират в скоро времеOtg ми подкарай на уин, моля те. Искате нагледно. Ок. Даже с цифри мога да ви го обясня. Ако беше зле андроид нямаше да има 88% пазарен дял. А колко има всеможещата мумифицирана ос, май вече 0? По красноречиво няма как да се покаже. Всяко елементарно действие е жива мъка там.
Относно тоя умрял вече протокол смб2 няма да говоря. Ако са писани с гъз, за уин сигурно са били в разтройство.![]()
МС трябва да се радват, че има тук таме олигофрени, че да им ползват лайната. Разбирам, защо форума ви навсякъде е станал за смях. И що тук някои ви храниха добре.
И ти си прав за някои неща, но като цяло ъпдейтите навсякъде са що годе еднакви. Един телефон се поддържа около 2г и край. Освен, ако не е флагман, който може и малко повече. Лошото е, че при уин всеки ъп оправя едно и чупи две неща. Също и става все по тромав с тях. Е тогава това от предимство се превръща в недостатък. Преди не бяха така нещата. Но мс се постара да затрие всичко. За което и аз много съжалявам. Но сега ще кажете, че хейтя, ама това го мисля и виждам. Почти всяко действие в уин си е тромаво и мъка. Не може да се сравни с бързината при робота. Говоря за уин във среден клас и робот във същия. Това заедно с приложенията, както каза е причината за процентите в полза на едните.Ами аз мога да ти обясня що МС не се класираха и няма да се класират в скоро времеOtg ми подкарай на уин, моля те. Искате нагледно. Ок. Даже с цифри мога да ви го обясня. Ако беше зле андроид нямаше да има 88% пазарен дял. А колко има всеможещата мумифицирана ос, май вече 0? По красноречиво няма как да се покаже. Всяко елементарно действие е жива мъка там.
Относно тоя умрял вече протокол смб2 няма да говоря. Ако са писани с гъз, за уин сигурно са били в разтройство.![]()
МС трябва да се радват, че има тук таме олигофрени, че да им ползват лайната. Разбирам, защо форума ви навсякъде е станал за смях. И що тук някои ви храниха добре.
1. Неконститентна среда за девелопъри
2. Висока цена за публикуванена приложение в стора
3. 4 години проблеми с Windows Phone еко системата
4. Сатя Надела който бута системата в облака
Иначе главната причина лагроида да преуспее са > Апликациите . Работят ли - работят
Имат ли консистента система обаче - Не
Имат ли UI който е еднакъв за повечето мобилни устройства - Не
Имат ли поддръжка на телефони - Не
Security patches и прочие - Не
Не че нещо ама при МС тия неща поне работеха. Както и част от техните приложения.
Например през ум не ми минава че ще Outlook-а и няма да мога да сваля картинка в съобщение което е S/Mime кодирано. В същото време на пръчката си работи
И за OTG си прав . Има го само в 950/950xl . Аз реално сравнявам експирънса си с 950хл и лагроида в мен и около мен.
Чисто като ОС работи много по добре.
Като апове и интеграция между тях е зле. Това никога не съм го отричал
п.п На мен ми трябва реално само за тестове тоя телефон. Като цяло си чакам МС да предложат нещо работещо. Просто си дадох сметка че дори да изкарат нещо до 1-2г ще струва майка си и баща си . Пари които няма да дам никога. За това ми е най евтиния китайски …, за да мога да тествам нещата които ми трябват
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта