Lumia 950 vs iPhone7 vs Experia Z5 Compact
-
Автор на темата - x 119
Re: Lumia 950 vs iPhone7 vs Experia Z5 Compact
Няма ли кой да ми изтрие акаунта бе, ебаси модераторите 

0 x
-
- Регистриран: 16 окт 2013, 19:11
- Моят WP е: Lumia 950
- WP версия: 10
- x 430
Леле, леле, до къде може да падне човек!
Но каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
950 и без ХР върви идеално. Но то си трябва понякога 10-на минути да обърнеш внимание на телефона си, като например му дадеш ръчно да търси актуализации на софтуера и приложенията.
Аз също съм против ХР, но поне се грижа да му инсталирам официалните ъпдейти и читави приложения.
Лошото са такива жалки обиди. Човек трябва да се държи малко на ниво, но сляпото хейтване води и до поведенчески проблеми.
Темата наистина е за ключ, защото епитети като лайно, не подобават за никой форум!
Но каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.
950 и без ХР върви идеално. Но то си трябва понякога 10-на минути да обърнеш внимание на телефона си, като например му дадеш ръчно да търси актуализации на софтуера и приложенията.
Аз също съм против ХР, но поне се грижа да му инсталирам официалните ъпдейти и читави приложения.
Лошото са такива жалки обиди. Човек трябва да се държи малко на ниво, но сляпото хейтване води и до поведенчески проблеми.
Темата наистина е за ключ, защото епитети като лайно, не подобават за никой форум!
3 x
Хаха, особен талант се изисквалСпоред мен се изисква особен талант, за да успееш да загубиш половината си контакти след бекъп! Защо точно половината, а не всички е също така трудно обяснимо и свръхтрудно за изпълнение, но явно на някои си им идва отвътре.

0 x
-
Автор на темата - x 119
Давам ти 300лв и го взимам веднага

Да ти дам аз 300 и телефона

То вярно , че хората, които биха го искали на национално ниво ще ги преброя на пръстите на ръцете си....

След ристор-а не мога да влезна във Вайбър също така

Просто нямам думи само за какъв филм става въпрос.
Защо трябва да е толкова трудно.
Спомням си на Дроида, само си слагах акаунта и всичко си се появяваше директно

0 x
-
- Модератор
- Регистриран: 15 окт 2014, 20:22
- Моят WP е: Ex- Lumia 950
- WP версия: 10
- x 1137
- Контакти:
Темата преминава в личностни нападки.
За този който я е пуснал отговорът е ясен - Lumia 950 не става, а IPhone 7 е по-добрия телефон
Считам темата за приключена
За този който я е пуснал отговорът е ясен - Lumia 950 не става, а IPhone 7 е по-добрия телефон
Считам темата за приключена
2 x
---
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus