Каква навигация за windows10
-
- Регистриран: 27 май 2014, 06:25
- Моят WP е: 535/630/820/950
- WP версия: 10
- x 40
Re: Каква навигация за windows10
Тествах CoPilot-a в Гърция миналата седмица. Купих си карти за Балкански полуостров, честно казано допадна ми тази навигация. Има доста POI и всичко каквото ми трябваше си го намерих. Само, тая където навигира малко ме дразни какви ги говори, при Maps е по-добре, но не е голяма драма.
0 x
CoPilot-a е перфектен, тествал съм го до Париж и обратно. Напътствията са в точния момент, предупреждава те при завой, промяна на платно на магистрала, промяна на направление. Говори изцяло на български език, има нощен режим и можеш да караш при изключен екран само на говор. Има данни за камери за скорост и те предупреждава при наближаването им. Само че става въпрос за платената версия, безплатната не струва. Изтеглил съм си карти на цяла Европа /не се плаща допълнително/, някъде около 4 ГБ е размерът им. И още нещо много важно - намира централни обекти като поща, болница, полиция. Например във Франция ми намери болницата в гр.Троа за пострадал колега. Освен това запомня пътя до определено място където си бил /има опция за това/ и те води отново там. В общи линии това е, отлична навигация.
1 x
-
- Регистриран: 22 юни 2014, 16:21
- Моят WP е: 820, 950, 950XL
- WP версия: 8.1
- x 54
Забрави да споменеш, че няма и идея за новите пътища поне 6м. след пускането им. А за затворени за ремонт или промяна в движението даже няма и да разбере.CoPilot-a е перфектен, тествал съм го до Париж и обратно. Напътствията са в точния момент, предупреждава те при завой, промяна на платно на магистрала, промяна на направление. Говори изцяло на български език, има нощен режим и можеш да караш при изключен екран само на говор. Има данни за камери за скорост и те предупреждава при наближаването им. Само че става въпрос за платената версия, безплатната не струва. Изтеглил съм си карти на цяла Европа /не се плаща допълнително/, някъде около 4 ГБ е размерът им. И още нещо много важно - намира централни обекти като поща, болница, полиция. Например във Франция ми намери болницата в гр.Троа за пострадал колега. Освен това запомня пътя до определено място където си бил /има опция за това/ и те води отново там. В общи линии това е, отлична навигация.
0 x
Луд фен на Лудогорец и WAZE
-
- Регистриран: 27 май 2014, 06:25
- Моят WP е: 535/630/820/950
- x 40
-
- x 54
WAZE разбира до денКато разберат в Here maps, ще разберат и в CoPilot![]()

1 x
-
Автор на темата - Мнения: 258
- Регистриран: 22 дек 2015, 09:48
- Моят WP е: Lumia 950
- x 74
Само да беше като на другите ОС-и.WAZE разбира до денКато разберат в Here maps, ще разберат и в CoPilot![]()
![]()
При нас тръгна ли на български поне?
0 x
Bosch 738 /Sagem MC930 /Nokia 3310 /Nokia 6510 /Nokia 6600 /Nokia E61 /Nokia 9500 /Nokia E90 /Nokia E6 /HTC 7Pro /Nokia Lumia820 /Nokia Lumia1020 /Nokia Lumia930 /Microsoft Lumia950
-
- x 54
Няма и да тръгне. Ама репертоара на каката е доста ограничен, така че и хоро които нищо не хващат от английски могат да се справят.Само да беше като на другите ОС-и.WAZE разбира до денКато разберат в Here maps, ще разберат и в CoPilot![]()
![]()
При нас тръгна ли на български поне?
0 x
А трябва на момента, иначе се губи идеята. Миналото лято ме заби в една новострояща се сцена насред улицата до храм-паметника Александър Невски и вече не ми е толкова интересно вазе-то.WAZE разбира до денКато разберат в Here maps, ще разберат и в CoPilot![]()
![]()
0 x
Μαματα ςι ε εδαλο
-
- x 54
Това от нас зависи. Колкото сме по активни толкова по-добре. Миналата година ремонта на Черни връх бе отбелязан на 5 -тата мин.А трябва на момента, иначе се губи идеята. Миналото лято ме заби в една новострояща се сцена насред улицата до храм-паметника Александър Невски и вече не ми е толкова интересно вазе-то.WAZE разбира до денКато разберат в Here maps, ще разберат и в CoPilot![]()
![]()
0 x