Проблеми след нулиране на LUMIA 550.. помогнете да ги реша.

Потребителски аватар

Автор на темата
xnikolanx
Мнения: 30
Регистриран: 13 мар 2016, 05:33
Моят WP е: Microsoft Lumia 550
WP версия: 10
Местоположение: Sf
x 1
Контакти:

Проблеми след нулиране на LUMIA 550.. помогнете да ги реша.

Мнениеот xnikolanx » 24 окт 2017, 01:34

Хора не ми работеше скайп и вайбър. Като ги кликна не зареждаха. Реших да нулирам телефона. Сега имам повече проблеми! :1F635-Dizzy: Логнах си майкрософсткият акаунт (с поща в gmail) още по време на настройването (автоматично след нулирането излиза)
Нямам браузър - MS Edge го няма! Не се намира в магазина. "Нямам настройки", в магазина има вход, все едно не съм логнат, кликам, не реагира. В магазина не откривам опера, firefox или други известни браузъри, а тези които намирам, като кликна да ги инсталирам - ми НЕ реагира. Намирам вайбър и whats up в магазина, кликам да ги инсталира. Не реагира. Няма кирилица на клавиатурата, в магазина инсталирам някаква, не реагира. Единствено фейсбук приложение успя да инсталира и скайп, който познайте.. като кликна да отворя - не зарежда. Контактите и те не зареждат. Не виждам и актуализации на операционната система, дори не виждам коя версия е уиндоуса, при нулирането показа да приема лиценз на 8.1, след нулирането в някакво инфо приложение показа клипче на уин 10..изобщо фрустрация. :1F622-Crying: Моля Ви помагайте... Как да разбера коя версия е операционната ситема и как да я актуализирам? Как да сложа бразузър и да върна контактите? Как да си върна "настройки"? Как да оправя нещата?

P.S. Чета тука: https://support.microsoft.com/bg-bg/hel ... y-tool-faq
Някои устройства ви позволяват да използвате защитата против нулиране, за да попречите на непознати да нулират и повторно да използват вашия телефон без разрешение. Уверете се, че защитата против нулиране е изключена или ще трябва да знаете името и паролата за основния акаунт на устройството, за да го използвате. Отидете в Настройки > Актуализации и защита > Открий моя телефон > Защита против нулиране и изберете Изключване.
Телефона ми е втора употреба. Но дълго съм ползвал майкрософтсткият си акаунт. Ако е това моя пробем как мога да разбера?! - и как да го оправя?!
0 x

Потребителски аватар

Автор на темата
xnikolanx
Мнения: 30
Регистриран: 13 мар 2016, 05:33
Моят WP е: Microsoft Lumia 550
WP версия: 10
Местоположение: Sf
x 1
Контакти:

Re: Проблеми след нулиране на LUMIA 550.. помогнете да ги реша.

Мнениеот xnikolanx » 24 окт 2017, 05:43

Оправих се с всичко. Хард резета не бе достатъчен, но Windows Device Recovery Tool възкреси телефона ми.
1 x

Върни се в “Lumia 550”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост