BUILD 2017
-
- Регистриран: 19 мар 2016, 17:24
- Моят WP е: Lumia 950
- WP версия: 10
- x 32
Re: BUILD 2017
Кога ще ги погребваме, т.е. докога ще имаме ъпдейти на системата и на приложенията? RS3 ще ни огрее ли?
0 x
-
Автор на темата - Модератор
- Регистриран: 15 окт 2014, 20:22
- Моят WP е: Ex- Lumia 950
- WP версия: 10
- x 1141
- Контакти:
Още един feature ъпдейт /Redstone3/ и след това стават на повече от 2 години , спират им поддържката и преминаваме на Windows 10 OneCore.
Приложенията нямат връзка - те са UWP и ще си получават ъпдейти докато се поддържат от разработчиците.
т.е ъпдейти на системата - до 6 месеца след Redstone 3 или грубо до 03/2018
ъпдейти на приложения - докато ги ъпдейтват в Store
Реално, настоящите телефони ще могат да се ползват още дълги години при условие, че в Store има приложения за тях.
Приложенията нямат връзка - те са UWP и ще си получават ъпдейти докато се поддържат от разработчиците.
Реално, настоящите телефони ще могат да се ползват още дълги години при условие, че в Store има приложения за тях.
2 x
---
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus
Реално да не стане както с Windows 8.1...Уж унифициране, уж единен маркет и накрая приложенията за 8.1 спират да работят едно по едно!Още един feature ъпдейт /Redstone3/ и след това стават на повече от 2 години , спират им поддържката и преминаваме на Windows 10 OneCore.
0 x
Една от причините поради която все още аз се колебая дали да си взема Lumia 950 XL e точно тази, както съм казвал и преди обожавам платформата, но пък въобще не се дава гаранция до кога реално ще бъде функционален този телефон(отделно пък андроида си ми дотегна), тъй като има наистина опасност тези приложения да бъдат спирани както при 8.1, От друга страна пък въобще не ме плаши това, че системата няма да има обновления, важното е смартфона да върши работа, а дали ще се поддържа още време не ме засяга... Телефона си има всичко, добри параметри, достатъчно нужните приложения които си използвам, също и една уникална камера и още куп неща.Реално да не стане както с Windows 8.1...Уж унифициране, уж единен маркет и накрая приложенията за 8.1 спират да работят едно по едно!Още един feature ъпдейт /Redstone3/ и след това стават на повече от 2 години , спират им поддържката и преминаваме на Windows 10 OneCore.
0 x
Nokia 500-->Lumia 625-->Sony Xperia Z3-->Сoming Soon...
Тук се обсъжда Windows 10 за PC, не ни интересува 950 XL.
0 x
iPhone X и Essential PH-1