Добре де, ами има ли как да се увеличи броят мнения на страница? Голямо прехвърляне на страници пада...
Sent from my Lumia 830 using Tapatalk
Последни новини - прочетете моля
Motorola MPX200/Toshiba Portege G900/Samsung Galaxy S/Samsung Galaxy Note2/iPhone 5/Xiaomi Mi3w/Samsung Galaxy Alpha -> Nokia Lumia 830
Много спичате, бе хора!
И за какви лично обиди става дума по-горе? Аз такива не съм видял, освен от vivacom.
Че обичам да спамя, обичам. Още повече обичам обаче сериозните и аргументирани дискусии. Е, може да прехвръкнат искри по някое време, но определено не се псуваме като каруцари.
Но от друга страна... 10 дена бан... Че кой ти ги дава, а? Все аванта, все на сметка.
И за какви лично обиди става дума по-горе? Аз такива не съм видял, освен от vivacom.
Че обичам да спамя, обичам. Още повече обичам обаче сериозните и аргументирани дискусии. Е, може да прехвръкнат искри по някое време, но определено не се псуваме като каруцари.
Но от друга страна... 10 дена бан... Че кой ти ги дава, а? Все аванта, все на сметка.
- FourTonMantis
Трием ги своевременно, може затова да не си видял някои неща. Мнението всеки има право да си каже, ок сме и с разпалените дискусии, просто да няма директни обиди и заплахи.
Lumia 710 -> Lumia 520 -> Lumia 820 -> Lumia 640 -> Object reference not set to an instance of an object.
Абе, имам някъв бегъл спомен че едно време имаше "тоя ти е благодарил, ти си благодарил на оня".
Това що не го върнете като критерий за рейтинг, ми като в другите плювалници - който пише най-много, голям разбирач го прайми.
Това в момента си е простотия, некой си жольо дето се е регистрирал преди два-три седем месеца, дето го сърбят пръстите, станал "гуру", "мудератур", че и глобален мурдер може да стане, ако покаже качества.
Не претендирам за нищо, ама дрисльо дето си е купил фоун за 210 лв преди три месеца от черния петък на Емаг, да ми се прай на разбирач на мен - от 2008 съм Уин. Ща го насера, освиркам, опсувам, ще му хакна ИП-то ако тря, ма не прощавам. Ако ще и да е мурдер - обиждам такива смешници!
Кво ви стана бе момчета? Що осрахте убавата работа?
Това що не го върнете като критерий за рейтинг, ми като в другите плювалници - който пише най-много, голям разбирач го прайми.
Това в момента си е простотия, некой си жольо дето се е регистрирал преди два-три седем месеца, дето го сърбят пръстите, станал "гуру", "мудератур", че и глобален мурдер може да стане, ако покаже качества.
Не претендирам за нищо, ама дрисльо дето си е купил фоун за 210 лв преди три месеца от черния петък на Емаг, да ми се прай на разбирач на мен - от 2008 съм Уин. Ща го насера, освиркам, опсувам, ще му хакна ИП-то ако тря, ма не прощавам. Ако ще и да е мурдер - обиждам такива смешници!
Кво ви стана бе момчета? Що осрахте убавата работа?
iPhone SE -iOS 10.3
- File_Submit
- Администратор
- Моят WP е: HTC Radar, Lumia 920
- WP версия: 8.1
- Обратна връзка:
така е, съгласен съм с теб, последно като проверявах плъгина за благодарности все още се разработваше. в момента все още е в някаква бета версия и мисля, че е по-добре да не я активираме, защото може да е бъгава, да не работи добре, ако работи и се натрупат благодарности, като излезе финалната версия да заличи натрупаните благодарности и на ново да се събира рейтинг. В момента наистина съм склонен да премахнем рейтинга под ника.
Още една идейка. Мнения да се трупат във темите за дискусия относно ВП. В темите странични от този форум да не се отчитат мнения.
Където е Windows-а, там съм и аз...
435 ex
435 ex
- atanas_mil4ev
- Моят WP е: LUMIA 950;NOKIA 1020
- WP версия: 8.1
само за 950 XL ли става или може и на чистата 950-ка ?angel74 написа: ↑14 Май 2018, 07:48 Пробвайте https://mspoweruser.com/instructions-no ... ia-950-xl/