Страница 1 от 2

Последни новини - прочетете моля

Публикувано на: 12 Авг 2015, 16:06
от Stefan Caromov
Прекалено много се нагледах на обиди, псувни, скандали, заяждания и други подобни.
Държа да кажа, че от днес, всяка обида ще се наказва! Всеки неправилно пуснат, или обиден епитет, ще се наказва, всеки скандал ще води след себе си наказания, и/или бан , за провокатора. Кой е "смешен" и така нататък, на лични с определения потребител. Още повече, че когато някой пише нещо полезно, а е обиден от потребител, ще бъда вече безкомпромисен!!!
Половината ни потребители спряха да пишат, защото се намира по някой друг, който ги смята за "криви", "тъпи" или не знам какви. Считайте, че това е първо и последно предупреждение.
Или уважавайте събеседниците си, или не сте за този форум.

Re: Последни новини - прочетете моля

Публикувано на: 06 Ное 2015, 17:38
от File_Submit
За всяко неспазване на правилата във форума, ще се слага предупреждение на потребителя. При 3 предупреждения, следва бан за 10 дни.
Броят на текущите предупреждения се вижда под аватара на потребителя.

Re: Последни новини - прочетете моля

Публикувано на: 06 Ное 2015, 17:57
от FourTonMantis
Бих искал да добавя, че тъй като нарушенията напоследък станаха ежедневие, а това всичко по никакъв начин не прави форума полезен, вече смятаме да бъдем по-стриктни в наказването на нарушенията и също молим всеки който стане свидетел на такива да използва бутона "Докладвай това мнение" (знаменцето горе вдясно).

Re: Последни новини - прочетете моля

Публикувано на: 06 Ное 2015, 18:19
от aserrr
И аз като член на екипа съм длъжен да кажа нещо по въпроса. Наистина допуснахме малко по свободно държане във форума , но това се разбра погрешно. Отсега нататък няма да е така. Всички обиди , квалификации и всичко , което не е по темата ще се наказва. Както е впрочем по всички форуми. Има си правила и трябва да се спазват от всички. Хубаво е всеки нов член на форума първо да се запознае със правилата му. И да се ползва търсачката ..... а не да се пита за неща писани хиляди пъти.

Re: Последни новини - прочетете моля

Публикувано на: 06 Ное 2015, 18:54
от ivo777
Евала,крайно време беше.

Re: Последни новини - прочетете моля

Публикувано на: 06 Ное 2015, 19:06
от r3port
Най-после!

Re: Последни новини - прочетете моля

Публикувано на: 06 Ное 2015, 19:58
от haqkiri
Здравейте,

не съм активен в писането за разлика от четенето и ще си позволя да дам съвет. Ако може да следите и дали мненията са свързани с темата която са писани, защото в най-активната тема "Windows 10 Mobile technical preview " се пише за всичко и човек не може да вижда важните неща свързани с настройка и проблеми на текущият билд. Повечето коментари в тази тема са "ще има ли билд", "залагам на тази вечер", както и други не носещо полезна информация. Има 2 основни теми и всеки за всичко пише в тях.

Re: Последни новини - прочетете моля

Публикувано на: 06 Ное 2015, 20:03
от FourTonMantis
Това, което си дал като пример смятам, че си е по темата. Смятам, че трябва и такива теми да има - за актуалния развой на събитията. Няма как да няма по малко офтопик, а когато стане в повече чистим.

Re: Последни новини - прочетете моля

Публикувано на: 06 Ное 2015, 21:30
от FourTonMantis
Просто не се чувствай отговорен за действията на Microsoft, нито се чувствай длъжен да подкрепяш и харесваш всичко от тях.

Re: Последни новини - прочетете моля

Публикувано на: 06 Ное 2015, 22:00
от sunmaster
qwertyaaa написа:Спирам да се заяждам с хората тук, извинявам се за тъпотиите изписани от мен. Искам обаче да спра да чета разни оплаквания колко било зле еди-кое-си. Такова е положението. Аз не взимам решенията от името на МС, както който и да е.
Aз,мисля съм спрял да се дразня с хората тук,единствено Куерта ме провокираше. Обаче,ако той спре както каза,то аз няма да има повод да се дразня. Мисля да продължа да защитавам моята гледна точка,но най вече в темата Андроид срещу уиндоус фон.