Прекалено много се нагледах на обиди, псувни, скандали, заяждания и други подобни.
Държа да кажа, че от днес, всяка обида ще се наказва! Всеки неправилно пуснат, или обиден епитет, ще се наказва, всеки скандал ще води след себе си наказания, и/или бан , за провокатора. Кой е "смешен" и така нататък, на лични с определения потребител. Още повече, че когато някой пише нещо полезно, а е обиден от потребител, ще бъда вече безкомпромисен!!!
Половината ни потребители спряха да пишат, защото се намира по някой друг, който ги смята за "криви", "тъпи" или не знам какви. Считайте, че това е първо и последно предупреждение.
Или уважавайте събеседниците си, или не сте за този форум.
Последни новини - прочетете моля
- Stefan Caromov
- Моят WP е: Nokia Lumia 1320
- WP версия: 8
- Обратна връзка:
Nokia lumia 710 - ex
Nokia Lumia 710 white - ex
Nokia Lumia 520 - ex
Samsung ATIV S - ex
Nokia Lumia 820 - ex
Microsoft Lumia 535 - ex
Nokia Lumia 1320 - ex
Microsoft Lumia 640 DS - ex
Nokia Lumia 630 - now
Nokia Lumia 710 white - ex
Nokia Lumia 520 - ex
Samsung ATIV S - ex
Nokia Lumia 820 - ex
Microsoft Lumia 535 - ex
Nokia Lumia 1320 - ex
Microsoft Lumia 640 DS - ex
Nokia Lumia 630 - now
- File_Submit
- Администратор
- Моят WP е: HTC Radar, Lumia 920
- WP версия: 8.1
- Обратна връзка:
За всяко неспазване на правилата във форума, ще се слага предупреждение на потребителя. При 3 предупреждения, следва бан за 10 дни.
Броят на текущите предупреждения се вижда под аватара на потребителя.
Броят на текущите предупреждения се вижда под аватара на потребителя.
- FourTonMantis
Бих искал да добавя, че тъй като нарушенията напоследък станаха ежедневие, а това всичко по никакъв начин не прави форума полезен, вече смятаме да бъдем по-стриктни в наказването на нарушенията и също молим всеки който стане свидетел на такива да използва бутона "Докладвай това мнение" (знаменцето горе вдясно).
Lumia 710 -> Lumia 520 -> Lumia 820 -> Lumia 640 -> Object reference not set to an instance of an object.
И аз като член на екипа съм длъжен да кажа нещо по въпроса. Наистина допуснахме малко по свободно държане във форума , но това се разбра погрешно. Отсега нататък няма да е така. Всички обиди , квалификации и всичко , което не е по темата ще се наказва. Както е впрочем по всички форуми. Има си правила и трябва да се спазват от всички. Хубаво е всеки нов член на форума първо да се запознае със правилата му. И да се ползва търсачката ..... а не да се пита за неща писани хиляди пъти.
iPhone 7
Nokia Lumia 830
Nokia Lumia 830
Най-после!
Здравейте,
не съм активен в писането за разлика от четенето и ще си позволя да дам съвет. Ако може да следите и дали мненията са свързани с темата която са писани, защото в най-активната тема "Windows 10 Mobile technical preview " се пише за всичко и човек не може да вижда важните неща свързани с настройка и проблеми на текущият билд. Повечето коментари в тази тема са "ще има ли билд", "залагам на тази вечер", както и други не носещо полезна информация. Има 2 основни теми и всеки за всичко пише в тях.
не съм активен в писането за разлика от четенето и ще си позволя да дам съвет. Ако може да следите и дали мненията са свързани с темата която са писани, защото в най-активната тема "Windows 10 Mobile technical preview " се пише за всичко и човек не може да вижда важните неща свързани с настройка и проблеми на текущият билд. Повечето коментари в тази тема са "ще има ли билд", "залагам на тази вечер", както и други не носещо полезна информация. Има 2 основни теми и всеки за всичко пише в тях.
- FourTonMantis
Това, което си дал като пример смятам, че си е по темата. Смятам, че трябва и такива теми да има - за актуалния развой на събитията. Няма как да няма по малко офтопик, а когато стане в повече чистим.
Lumia 710 -> Lumia 520 -> Lumia 820 -> Lumia 640 -> Object reference not set to an instance of an object.
- FourTonMantis
Просто не се чувствай отговорен за действията на Microsoft, нито се чувствай длъжен да подкрепяш и харесваш всичко от тях.
Aз,мисля съм спрял да се дразня с хората тук,единствено Куерта ме провокираше. Обаче,ако той спре както каза,то аз няма да има повод да се дразня. Мисля да продължа да защитавам моята гледна точка,но най вече в темата Андроид срещу уиндоус фон.qwertyaaa написа:Спирам да се заяждам с хората тук, извинявам се за тъпотиите изписани от мен. Искам обаче да спра да чета разни оплаквания колко било зле еди-кое-си. Такова е положението. Аз не взимам решенията от името на МС, както който и да е.
Nokia 808 back to the future ,Meizu m2 note my best android choice