Правила на форума

Заключено
Аватар
File_Submit
Администратор
Администратор
Мнения: 1151
Регистриран на: 27 Дек 2011, 19:38
Моят WP е: HTC Radar, Lumia 920
WP версия: 8.1
Обратна връзка:

Правила на форума

1. Общи

1.1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с вас.

1.2. Всякакви обиди, подигравки, преки характеристики или саркастични и предизвикателни забележки към друг потребител или група потребители са абсолютно забранени.

1.3. Нямате право да отправяте забележки към други потребители, относно неспазване на общите условия. Ако забележите някаква нередност съобщете на модератор или администратор чрез лично съобщение.

1.4. Нямате право да публикувате мнения, аватари, подписи или друго съдържание рекламиращо други български сайтове с подобна тематика или порнографско, расистко и друго неприлично или незаконно съдържание.

1.5. Нямате право публично да коментирате действията на модератор или администратор. Ако имате възражение, към дадено действие от страна на екипа на winphonebg.com, се обърнете към администратор чрез лично съобщение.

1.6. Екипът на winphonebg.com си запазва правото да изтрива мнения, аватари, подписи или друго съдържание по своя преценка, без да е длъжен да дава обяснение.

1.7. Регистрирайки се в winphonebg.com вие се съгласявате да получавате e-mail съобщения от сайта. В това влизат рекламни съобщения, информационни емисии, различни видове известия и всякакви други съобщения изпратени от екипа на winphonebg.com.

1.8. Ако в отделна част от сайта да има допълнителни условия и правила, те автоматично се смятат за допълнение към общите условия и важат за съответната част от сайта.

1.9. Екипът на winphonebg.com си запазва правото да променя тези общи условия по всяко време. Всеки регистрирал се в сайта потребител се съгласява с тях и е длъжен да ги спазва.

2. Потребителски профили

2.1. Вашата парола е криптирана и защитена. Никой от екипа на winphonebg.com не може да я види или използва.

2.2. Аватарът трябва да е с размери до 100x100 пиксела и до 64 KB.

2.3. В подписите имате право на една картинка с размери до 640x80 пиксела. Подписите трябва да бъдат с нормална големина на шрифта, като текста не трябва да надвишава 5 реда. При наличието на изображение, текста не трябва да надвишава 3 реда, като се броят и празните редове. Максимум връзки в подписа са 3.

3. Публикуване на съдържание

3.1. Писането на кирилица е задължително! Забранено е писането на латиница, както и заместването на букви с цифрени означения или комбинации от други знаци. При използване на чата в долната част на форума е разрешено писането на латиница.

3.2. Слагайте ясни заглавия на темите, които са пряко свързани с нейното съдържание.

3.3. Пишете когато има какво да кажете по темата, изказвайки адекватни и обосновани мнения.

3.4. Нямате право да публикувате лична кореспонденция без съгласието на двете страни участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни, когато това може да е в ущърб или да служи за дескридитация на някоя от двете страни.
Заключено

Обратно към “Новини относно Сайта & Форума”