Здравейте, господа модератори. Искам да попитам до кога ще бъдем тормозени във Windows Phone форума от Андроид фенове? Докога ще ни се налагат празни менения, които не ни интересуват и нямат нищо общо в темите по запитване за помощ от колегите? До кога ще четем в темите (почти всички теми) всичко това изброено по горе? Искам да попитам това Windows Phone форум ли е?
Благодаря за вниманието и усмихнат ден!
И аз започнах, да се дразня и гледам да не пиша много. Те си знаят кои са потребителите, които осират всяка тема с драсканици за андроид. То не беше за скайп, снапчат, месинжър, фейсбук. Колко била лимитирана тази ОС и как с нея не можеш да си свършиш работата. Въпроса не е в това да се коментира дадено приложение, да се сравняват различните ОС. Проблема за мен е, че съфорумника х1 почва да плюе по нещо и да ни обяснява колко по добро е при андроид, а съфорумници х2 и х3, само викат да така е. След един, два дена пак почва същото обяснение за по същата тема, но от х2, като х1 и х3 пак си изкават мнението 100 тен път. След 2 дена пак. Омръзна ми да осират всяка тема. Омръзна ми в темата за WP 10 като се обсъжда някоя нова функция, да чувам това го има от години в Андроид.FourTonMantis!
П.С. Админа и модераторите. Искате да сте либерални, добре. Но само ще затриете хубавия форум. Забелязвате ли колко много хора вече не пишат. Забелязвате ли, че дори новите потребители, които тепърва се запознават с тази ОС, биват дразнени от тези Андроид фенове и спират да пишат. Май идва времето ,когато WP феновете ще са по-малко от Андроид феновете в този форум.
Много ви уважвам, но вие сте виновни за това което става във форума и криво разбраната ви демокрация. Форума е за фенове на WP, пък били те и фанатици като Сфаки, qwertyaaa, а не да се търси по добрата ОС, защо да си мълчим като мишки в нашия форум. Ако форума е за търсене на истината преименувйте го на "коя мобилна ОС да избера" или "Какво не харесвам във WP". Направете си един конферентен разговор в скайп и решете какво да предприемете, ако трябва пуснете анкета както при избора на модераторите, понеже от 6-7 месеца форума само потъва.
Заключихте старата тема, но според мен въпроса е важен.
Моля никим и сънмастер да се ограничат, до едно мнение в тази тема.