Така има ли начин да излъжа чрез Interop Tool Windowsa или по скоро Магазина че телефонът е със 2 ГБ вместо със 1 ГБ. Искам да инсталирам официалното приложение на Instagram но след направеният Hard reset вчера сега ми показва че Instagram иска 2ГБ рам и не позволява да се инсталира. Става на въпрос за Lumia 925 със последната версия 10.0.15254.566 от тоя месец.
Edit: Чалнах се да намеря Appx файл та ето го за инстаграм линк сега вече въри екстра.
Приложения за 2ГБ рам на 1ГБ телефон
- LOVECAT9411
- Моят WP е: Nokia Lumia 925, 735
- WP версия: 10
Nokia XR20
Nokia 8.1
Sony Xperia XA1
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Nokia N95-8GB
На мен приложението за Инстаграм ми показва, че скоро няма да бъде активно и ще трябва да се влиза през браузър.
- LOVECAT9411
- Моят WP е: Nokia Lumia 925, 735
- WP версия: 10
Понеже трябваше да си дам сегашното Sony на ремонт и си оправих 925-цата да я ползвам през това време и я ползвах 1 месец от средата на Март до средата на Април тогава нямах проблеми със инсталирането на инстаграм и както ти каза взе да показва същото съобщение но в съобщението пишеше че ще може да се ползва до 30 април и после да ползвам браузарът ся гледам минало е 30 април пък пак може да се ползва иначе пак изкача съобщението. Дано не го спрат че то верно унищожиха операционата система ама поне да оставят това което е останало от нея. Сумати време се занимавам докато намеря начин да възстановя част от стари премахнати екстри като Гланц скреен, Контрол на яркостта, Цветовите профили, Фм радиото и други флупости Само пролемът с картите/навигацята ме дразни много.
Nokia XR20
Nokia 8.1
Sony Xperia XA1
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Nokia N95-8GB