Зарядно за кола
- ivo777
- Модератор
- Моят WP е: Microsoft Lumia 650
- WP версия: 10
- Обратна връзка:
Работи перфектно оригиналното зарядно,въпреки,че в китайския магазин имаше такива с 2 USB изхода за 5 кинта,не знам да се радвам ли или да съжалявам за 18-те кинта горница...
http://symbian-modders.bulgarianforum.net/
А сега аз ще разбия всички закони на електротехниката и галваничните елементи. Имам Lumia 800; 820 и 1020. Зарядните има на 8-та серия са около 1А, а на 1020 - 2А. Като включа 800 и 820 да се зареждат със зарядното на 1020 се зареждат доста по - бързо (което е нормално), но ми направи впечатление, че батерията държи и малко повече... А относно по - ниско токовите зарядни от оригиналните: като ми се изключи Lumia-та и я включа със зарядното на жена ми от gnusmas-а не се зарежда
Това малко ми прозвуча като да смениш напрежението на ПС захранване от 230 на 75V и да му ръгнеш захранващия кабелKaizera написа:А сега аз ще разбия всички закони на електротехниката и галваничните елементи. Имам Lumia 800; 820 и 1020. Зарядните има на 8-та серия са около 1А, а на 1020 - 2А. Като включа 800 и 820 да се зареждат със зарядното на 1020 се зареждат доста по - бързо (което е нормално), но ми направи впечатление, че батерията държи и малко повече... А относно по - ниско токовите зарядни от оригиналните: като ми се изключи Lumia-та и я включа със зарядното на жена ми от gnusmas-а не се зарежда
Здравейте, тъй като ми се налага доста често да пътувам с колата, имах нужда от добро, бързо зарядно устройство. Бях чела доста за Anker и взех тяхно зарядно за кола. Използвам го да зареждам видеорегистратора и телефона си. Не изкача от запалката и кабелът остава стабилно включен в телефона и се зарежда сравнително бързо!