Проблем със зареждането
- monkito_89
- Моят WP е: Lumiа
- WP версия: 640
Имам проблем със зареждането на Лумиа 640. Изписа ми че се зарежда бавно и да го включа към зарядното, което е за устройството ми, а аз го зареждам именно на това устройство.... на някой случвало ли му се е.... имам чувството че след актуализацията стана това нещо....
На 640-та на жената има същия бъг.
monkito_89 написа:Имам проблем със зареждането на Лумиа 640. Изписа ми че се зарежда бавно и да го включа към зарядното, което е за устройството ми, а аз го зареждам именно на това устройство.... на някой случвало ли му се е.... имам чувството че след актуализацията стана това нещо....
- monkito_89
- Моят WP е: Lumiа
- WP версия: 640
оправи ли се?hglr123 написа:На 640-та на жената има същия бъг.
monkito_89 написа:Имам проблем със зареждането на Лумиа 640. Изписа ми че се зарежда бавно и да го включа към зарядното, което е за устройството ми, а аз го зареждам именно на това устройство.... на някой случвало ли му се е.... имам чувството че след актуализацията стана това нещо....
50/50 - след някой ъпдейт се оправя, след друг пак се появява.
Не е някакъв проблем за зареждането като скорост.
Не е някакъв проблем за зареждането като скорост.
Със рестарт се оправя.
Lumia 610 > 535 > 640 > 950 > Nokia 8
Fan of Nokia, Lumia and HMD Global devices.
Look for something positive in every day, even if some days you have to look harder.
Fan of Nokia, Lumia and HMD Global devices.
Look for something positive in every day, even if some days you have to look harder.
- IvoMarinov75
И аз имах такива проблеми. Отдавна съм с друг телефон, но и сега имам отвреме на време същия проблем.