Звук при известия на Viber
- Solarianism
- Моят WP е: Nokia Lumia 520
- WP версия: 8.1
Аз съм с 650 и от известно време също имам проблем с нотификациите на Вайбър. Реших и си ресетнах телефона, но нямаше полза! В този ред на мисли, може ли някой да ми каже, дали може и има ли начин да си върна последния бекъп, макар и сървърите вече да нямат поддръжка?
- atanas_mil4ev
- Моят WP е: LUMIA 950;NOKIA 1020
- WP версия: 8.1
може ли на 8.1 да се инсталира приложения през компютър?
чудя се какво да го правя този вайбър - ако го деинсталирам вероятно няма начин да го инсталирам пак, но пък и сега не работи
чудя се какво да го правя този вайбър - ако го деинсталирам вероятно няма начин да го инсталирам пак, но пък и сега не работи
- smsliverpool
- Моят WP е: Microsoft Lumia950XL
- WP версия: 10
При мен на 950 XL почна да не показва известия от около месец. Разбирам някой ако ми е писал, само когато отворя приложението.
- Adrian Dimitrov
- Моят WP е: Лумия 630 / 950
Ако на някой му потрябва активирайте Viber през Viber.uax.co и повече няма да има невалиден номер.
При мен от около една седмица започна да ме известява, когато си иска, отново - не ми показва известията и трябва да отворя приложението, за да видя дали някой е писал. (деинсталирах и инсталирах приложението наново, като проблема си остава)
- Adrian Dimitrov
- Моят WP е: Лумия 630 / 950
Когато се наложи да го ползвам за малко един ден от само себе си реши да ми изпрашта известия.Някой изобщо ползва ли лумия още?