Здравейте ,имам NOKIA LUMIA 920,
Бих искал да знам как се прожектира от телефон на монитор,таблет или друго,че нещо не ми е ясна тази функция ,ако разбирам правилно това значи че ще мога да свържа телефона си да го гледам на монитор на таблет или телевизор.
Моля разяснете ми тази опция който от вас го е правил.
Благодаря ви предварително
Прожектиране на екрана
- icokazanovata
- Моят WP е: NOKIA LUMIA 920
- WP версия: 8,1
- chester_941
- Моят WP е: Nokia Lumia 720
- WP версия: 8.1
Още май никой не го е правил. Свързването към телевизор става чрез един адаптер от микро usb лъм hdmi. А към компютър също може, само дето още я няма обещаната програма за настолния windows.
Nokia Lumia 720 with WP8.1 Update 1 Dev Preview
- icokazanovata
А как да разбирам това: Поддръжка за мишка и клавиатура.
Беше анoнсирано преди ъпдейта на windows 8,1
- chester_941
Ами каквото четеш. С USB On The Go кабел ще може да се свързват usb устройства - флашки, мишки, клавиатури, и да преглеждаш файловете във файловия мениджър. Той също ще дойде тогава. Но го отложиха да го пускат в предварителната версия на 8.1, и ще го пуснат в update 1 или update 2.icokazanovata написа:А как да разбирам това: Поддръжка за мишка и клавиатура.
- icokazanovata
от къде да си набавя такъв USB On The Go кабел ,колко му върви цената
- icokazanovata
от къде да си го набавя този адаптер от микро usb към hdmi как му върви цената и дали ще ми свърши работа ти пробвал си с него да не си дам само парите на вятъраchester_941 написа:Още май никой не го е правил. Свързването към телевизор става чрез един адаптер от микро usb лъм hdmi. А към компютър също може, само дето още я няма обещаната програма за настолния windows.
- chester_941
Нищо не съм пробвал. On The Go кабел не ти трябва засега, защото самата функция още не е пристигнала, и никой не е казал категорично, че ще пристигне.
А относно microUSB към HDMI, не знам как ще проработи. Най-добре иди в някой магазин да пробваш. Техномаркет, технополис, и т.н. И после задължително сподели резултата.
А относно microUSB към HDMI, не знам как ще проработи. Най-добре иди в някой магазин да пробваш. Техномаркет, технополис, и т.н. И после задължително сподели резултата.

- File_Submit
- Администратор
- Моят WP е: HTC Radar, Lumia 920
- Обратна връзка:
Как да прожектирате екрана на Windows Phone 8.1 на компютър
Нужно е да свалите приложението за PC http://download.microsoft.com/download/ ... eenApp.msi" onclick="window.open(this.href);return false;
Нужно е да свалите приложението за PC http://download.microsoft.com/download/ ... eenApp.msi" onclick="window.open(this.href);return false;
- File_Submit
- Администратор
- Моят WP е: HTC Radar, Lumia 920
- Обратна връзка:
Дава ли грешка, какво се случва като пуснеш програмата и вържеш телефона?