Проблем с Viber
-
Автор на темата - Мнения: 596
- Регистриран: 10 мар 2013, 22:50
- Моят WP е: Lumia 950
- WP версия: 10
- x 65
Проблем с Viber
От днес отново се върнах в wp семейството, но пак проблеми. С Lumia 925 съм, но по неясни причини за мене известията във Viber идват със закъснение, а някой път въобще не идват. Всичко е както трябва в настройките и това го прави независимо дали е Wi-Fi или мобилна мрежа. Някакво решение да ви се намира така на първо четене?
0 x
-
- x 119
Re: Проблем с Viber
Няма, свиквай. Все така си е. И аз бях потресен в началото, сега не ми прави впечатление.От днес отново се върнах в wp семейството, но пак проблеми. С Lumia 925 съм, но по неясни причини за мене известията във Viber идват със закъснение, а някой път въобще не идват. Всичко е както трябва в настройките и това го прави независимо дали е Wi-Fi или мобилна мрежа. Някакво решение да ви се намира така на първо четене?
0 x
-
- x 119
Ами качвах го WP 10 през Инсайдер и Вайбъра си беше все същия, ако с времето го пооправят ще е добре.Чудя се дали с WP10 няма да е по-добре?!
0 x
-
- Регистриран: 05 авг 2012, 16:29
- Моят WP е: Lumia 830, LUMIA 950
- x 32
Нямам проблеми със закъснения във вайбър и навярно не съм единствен. Ползвам 10-ка на 950. Коя версия на WP?
0 x
-
- Регистриран: 21 май 2013, 10:32
- Моят WP е: Lumia 735
- x 65
-
- Регистриран: 29 апр 2014, 15:12
- Моят WP е: Lumia 930
- x 163
Пробвай като ти е отворен вайбъра на телефона дали ги получаваш навреме. Да не си го ограничил да работи в бекграунд?
0 x
Да, от 1- 2 дни е така(закъснява с няколко минути), по скоро е проблем на Вайбър приложението за WP, ми се струва. В момента се работи по Вaйбър за Win10 и всеки момент трябва да е готово, затова и скоро не е имало актуализацияОт днес отново се върнах в wp семейството, но пак проблеми. С Lumia 925 съм, но по неясни причини за мене известията във Viber идват със закъснение, а някой път въобще не идват. Всичко е както трябва в настройките и това го прави независимо дали е Wi-Fi или мобилна мрежа. Някакво решение да ви се намира така на първо четене?
.
Последна промяна от georgi4a на 08 мар 2016, 16:14, променено общо 1 път.
0 x
.. S7
-
- Регистриран: 02 мар 2014, 15:56
- Моят WP е: Бивша Lumia 930
- x 6
По-лошо чат приложение от Вайбъра няма! Ако ще не с 10-ка, а с 11-ска да си, няма значение, тъй като проблемът не е в ОС, а в тъпото приложение. Виж само коя версия е на телефона и виж на РС коя е.....
0 x