Звук при известия на Viber
Здравейте, работи ли ви звука при известията на вайбер в стендбай режим на апарата? при мен на Windows 8.1 и Lumia 530 преди не работеха (от около година) иначе като си купих апарата в началото си работеха ама от както спряха подръжката на 8.1 спряха пък сега взеха че изведнъж проработиха. Какво се случва?
- don_balon73
- Моят WP е: Microsoft Lumia 550
- WP версия: 10
Аз съм на вин10 с лумия 550 и вайбърът редовно ми прави проблеми със звука. Много често получавам съобщения, без изобщо да има звуков или друг сигнал. Даже вече ми стана навик периодично да влизам във вайбъра да гледам дали не съм получил нещо. Интересно, ако си пиша с някой, в следващите 1-2 часа получавам звуково известяване, и после пак всичко спира. Преинсталирах го няколко пъти, не се променя нищо.
Скайп работи ли ти с лумия 550?
- don_balon73
Да, скайпът си работи без проблем.
- atanas_mil4ev
- Моят WP е: LUMIA 950;NOKIA 1020
- WP версия: 8.1
някой да има проблем с Viber-а?
сякаш след ъпдейт ми иска да въведа в приложението в телефона телефонния си номер и като го напиша (естествено без кода за страната, но пробвах всички възможни начини да го напиша) ми казва че май това не му изглеждало като валиден номер
на компютъра пък иска да сканирам QR баркод и така се въртя в кръг
сякаш след ъпдейт ми иска да въведа в приложението в телефона телефонния си номер и като го напиша (естествено без кода за страната, но пробвах всички възможни начини да го напиша) ми казва че май това не му изглеждало като валиден номер
на компютъра пък иска да сканирам QR баркод и така се въртя в кръг
- don_balon
И аз го имах същия проблем, след като направих хард резет посредством Windows Device Recovery Tool. Да започна отначало: телефонът ми Lumia 550 блокира преди няколко дена без никаква причина Работеше си без проблем, по едно време го взех да свърша нещо и екранът беше черен. Няколко пъти извадих батерията и рестартирах, освен кратко вибриране при включване нищо повече На екрана нямаше никой. Пробвах хард резет по схемата с клавишите, пак нищо. Вече почти се бях отчаял и даже поразгледах сайтовете да купувам нов телефон, когато се сетих за WDRT. Свалих програмата на компютъра, свързах телефона с компютъра и започнах преинсталиране на Windows-а на телефона. Направих го поне 5-6 пъти, преди екранът да се събуди и нещата да тръгнат. Още се чудя как не се отказах, ама към си тъп и упорит Та точно след това преинсталиране на windows-a се появи този проблем с вайбъра, който имаш и ти. 100 пъти въвеждах номера си, непрекъснато ми излизаше съобщение, че номерът ми бил невалиден Отказах се да се занимавам, но на другия ден забелязах, че имам някакъв ъпдейт. Пуснах да се свали ъпдейта и след него инсталирах вайбъра без проблеми. Така и не разбрах каква беше тази мистерия. Но в момента пак нямам звуково известяване за съобщения, получени по вайбър. В началото имах, но от няколко дена нямам. Но поне вайбърът си върви. Та съветът ми е следният: първо виж дали имаш ъпдейт. Ако имаш, свали го и би трябвало да се оправи. Ако няма ъпдейт, може би ще трябва да направиш хард резет, но не мога да гарантирам, че ще се оправи. Но при всички положения проблемът е в ъпдейтите.
- atanas_mil4ev
ъпдейт на кое ?
windows 8 phone отдавна няма ъпдейти, а от тази година няма и магазин, от който да си инсталирам вайбъра :(
windows 8 phone отдавна няма ъпдейти, а от тази година няма и магазин, от който да си инсталирам вайбъра :(
Преди 2 седмици и при мен почна да известява, кога си иска. Във фонов режим няма проблеми.
Където е Windows-а, там съм и аз...
435 ex
435 ex
- atanas_mil4ev
на другия ми телефон с win10 работи без проблем , но на 1020 не приема номера ми :(
писах на вайбъристите да видим какво могат да свършат
писах на вайбъристите да видим какво могат да свършат