Привет на всички!
От известно време имам Lumia 920 и ми прави впечатление, че при разговор с продължителност повече от 10тина минути, апарата започва много да загрява - имам усещането, че ухото ми гори?
При вас колеги, как е?
вашата 920 нагрява ли?
Странно защо е така при теб?С моя най дългият ми разговор до сега е бил 50 минути и не мога да кажа че не топли,но в никакъв случай не ми пали ухото.
Загрява много след около час сърфиране в нета през 3G,предполагам и в игрите ще е "печка",но не играя.Нека и другите притежатели на 920 да си кажат мнението по въпроса.
Загрява много след около час сърфиране в нета през 3G,предполагам и в игрите ще е "печка",но не играя.Нека и другите притежатели на 920 да си кажат мнението по въпроса.
- File_Submit
- Администратор
- Моят WP е: HTC Radar, Lumia 920
- WP версия: 8.1
- Обратна връзка:
при игри особено загрява, а ако през това време е и в контакта да се зарежда - съвсем жегав става. Иначе при разговор 30-40 минутисе затопля, но нищо притеснително.
Загрява много рядко и не е като печка .
Nokia 808 back to the future ,Meizu m2 note my best android choice
- chester_941
- Моят WP е: Nokia Lumia 720
- WP версия: 8.1
Аз пък съм чувал, че с по-стария софтуер (още преди Amber), Lumia 920-ката много загрявала, ей така от нищото. След ъпдейта се кротнала..
Пробвай да провериш за софтуерни ъпдейти... Настройки -> Актуализация -> Провери за актуализации.
Ако си с актуалния софтуер, тогава най-вероятно предишните постове ще ти помогнат. Успех!
Пробвай да провериш за софтуерни ъпдейти... Настройки -> Актуализация -> Провери за актуализации.
Ако си с актуалния софтуер, тогава най-вероятно предишните постове ще ти помогнат. Успех!
Nokia Lumia 720 with WP8.1 Update 1 Dev Preview
- vanci1990
- Моят WP е: Lumia1520 950Dual
- WP версия: 10
- Обратна връзка:
Най - вече се загрява ако е пуснато NFC - приближи и изпрати , мобилната мрежа дали си в 2 или 3G режим , при разговор в 2G режим телефобът загрява много повече отколкото ако е в 3G , при мобилния интернет е точно обратното . Но ако и след актуализация не се оправят нещата нулирай - настройки - информация - нулирай , като преди това си архивираш всичко от настройки - архивиране (музика и снимки архив на комп) и тогава нулирай .
И ние с мойта гордост ще паднем покосени от смърта. И ние с нея ще намериме покоя в мократа прегръдка на майката земя. Но не сетили какво е да кацне на рамото ти любовта. Пропуснали я по нехайност или нарочно задълбани в житейската си мъдрост.
Благодаря на всички - след ъпдейт и след изключване на NFC, нещата се успокоиха - вече нагрява, напълно в норма!
- vanci1990
- Моят WP е: Lumia1520 950Dual
- WP версия: 10
- Обратна връзка:
Радвам се че проблема ти е решен .
И ние с мойта гордост ще паднем покосени от смърта. И ние с нея ще намериме покоя в мократа прегръдка на майката земя. Но не сетили какво е да кацне на рамото ти любовта. Пропуснали я по нехайност или нарочно задълбани в житейската си мъдрост.
Нас встречает Доминикана или Какие операционные системы выпускают в России?
достопримечательности Москвы
https://samoylovaoxana.ru/tag/otdyh-v-parizhe/
Ещё можно узнать: знаки евро
достопримечательности Москвы
https://samoylovaoxana.ru/tag/otdyh-v-parizhe/
Ещё можно узнать: знаки евро
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.