Български Език на HTC 8x
Здравейте. Телефона е закупен от get.bg преди 1 година , но след покупката установих че няма българско меню. Рекох си че като излезе windows 8.1 ще се появи. Да ама не , сега вече е с 8.1 но немога да го подкарам на български все още. Като влезна в менюто за езика има български но не ми дава да го активирам. Някой може ли да ми помогне ? Благодаря предварително
архивираш, нулираш и при активацията избираш български
iPhone SE -iOS 10.3 

Всичко това е направено , но при нулиране няма опция да избера български ....
Трябва да смениш софтуера с такъв за твоя регион.Продцедурата не е за всеки,затова иди в сервиз! Повярвай ми за htc друг начин няма да получиш българско меню.
Хем има Бг, хем няма. Допускам че ако РОМ-а ти няма Бг, няма да го видиш като опция въобще в активния телефон.Damasko написа:Всичко това е направено , но при нулиране няма опция да избера български ....
Последен шанс - Бг-то при нулиране е мнооого надолу, преди арабските йероглифи.
Вече ако и там го няма ... колегата ти е дал насока
iPhone SE -iOS 10.3 

Благодаря за отговорите. Някой може ли да ми каже в кой сервиз в Стара Загора и региона може да ми помогнат?
[quote="Damasko"]Благодаря за отговорите. Някой може ли да ми каже в кой сервиз в Стара Загора и региона може да ми помогнат?[/quote]
Телевизионния сервиз партер-Иван Мъров
Аз съм от Стара Загора и той е човека който ми сложи рома. Взима или 20 или 30 лв,зависи дали ще му трябва джейтаг.
Телевизионния сервиз партер-Иван Мъров
Аз съм от Стара Загора и той е човека който ми сложи рома. Взима или 20 или 30 лв,зависи дали ще му трябва джейтаг.