Ъпдейт на HTC 8X?

Аватар
vodafon
Моят WP е: 8X/925/735
WP версия: 8.2

Моя го взех ноември 2012 и съм доволен от всичко без гореописаното. Гледах в Бея - заден капак 12 паунда+батерия 8 паунда + евентуално джам ако е надран още 20 паунда = то излиза за 100 кинта български, нов телефон
iPhone SE -iOS 10.3 :1F60E-Cool:
Аватар
sunmaster
Моят WP е: Нямам

И аз бях фен на htc. За друга марка не исках и да чуя. Говоря за времето от 2002г когато излезе Моторола мпх200 ,първият ми уинфон,която бе правена от htc по поръчка на Моторола. Тоест само панела е Моторола,хардуера е htc. Минах през сумати Qtec,после през htc с уин мобил 6.5,андроид ,уин мобил 7.8,8.1. И се отказах. Няма такава фирма на света толкова не заинтересована от клиентите си. Не може да правиш флагман с Андроид и да не му дадеш ъпдейт,след като хардуера го позволява,да има 100 идеални къстъм рома,а компанията да лъже,че хардуера не мобел да върви гладко с новия софтуер! Затова минах към уиндоус фон с htc hd7 и htc mozart.
Е няма толкова малоумна компания,за Нокия направиха уиндоус 7.8,но htc отказаха да ъпдейтнат по-старите си модели. Htc mozart,единствения модел с ксенонова светкавица,няма елементарен светещт лъч за осветяване в супер тъмно помещение и лед за снимане на вечерно видео,тъча ужасен на пипане и реакция,снима отврат.
Взех за последно htc 8s и се почна с малоумщините. За Европа,няма българско меню,за Русия и Балканите има. Започнах с преинсталация,ъпдейти,превю,и няма и няма свясна поддръжка от htc,няма елементарен филтър за разговори,нещо необходимо ежедневно за моята работа. Самсунг добавиха,htc не! Няма също елементарен рекавъри тоол,та нещо ,ако се омаже,да се оправи без сервизи,а аз омазах нещата,и платих 30лв за сервиз ,но ми спасиха телефона. Продадох го и казах не htc,вие не ме заслужавате като клиент,щом не ме цените! И ето с две нокии съм и съм щаслив!

Вижте ги кога пускат ъпдейт,много и много време след всички останали,дори след Престижио,а всички знаем уж каква марка е Престижио! Това ли наричаш грижа към клиента? А филтър за разговори в новия ъпдейт има ли?
Аз вярвям ,че не,но ако има ще ги призная!
Ето затова не ги харесвам,с тяхната мудност в ъпдейтите,ако вобще ги има!
Ами спирането на официална поддръжка за htc 8s?.Някой да е чул за друга марка и модел такова отношение?
Htc rulz!!!
Nokia 808 back to the future ,Meizu m2 note my best android choice
Аватар
sunmaster
Моят WP е: Нямам

Аз си признавам,че по як хардуер от на htc не съм стещал,но успях да убия почти едно 8s.
Харесвах ги като визия,още е така,но нямат ъпдейти като хората и подръжка,това ме дразни в тях
Повечето ми смартфони са били htc,нокия не харесвах,все проблеми,до майкрософт. Сега нямам проблеми с Нокия.
Nokia 808 back to the future ,Meizu m2 note my best android choice
Аватар
vodafon
Моят WP е: 8X/925/735
WP версия: 8.2

Имаме официоз от ХТС през Девелоп
iPhone SE -iOS 10.3 :1F60E-Cool:
Публикувай отговор

Обратно към “HTC 8X”