vmd701 вече си с БАН приятелю!!!
******* ще викаш на баща си само ЯСНО !!!
Офф-топик лайф.
-
- Регистриран: 06 окт 2015, 08:41
- Моят WP е: L535,532,550,930,950
- WP версия: 10
- x 284
Re: Офф-топик лайф.
Чети бе дразнител. Пиша ти бавно щото съм сигурен че не можеш да четеш бързо.
Бегай в някой Андруидски форум и пиши колко е зле и западаща Винифоне ОС.
Дъщерята ми каза че дори в предучилищната носят йифони и Самисуги от по 1200 кинта, убеждавай ги тех колко е зле Винито, тъкмо докато не пораснат няма да си купуват Windows телефон и няма да пишат глупости тук.
Дойдох аз тук за да ми помогнат хората за да придобия представа как да работя с телефона,,, и ми помогнаха за което съм мноооо доволен.
Станах веднага инсайдер и си сложих отметката че се съгласявам че ще има бъгове и не се оплаквам .
И поради тази причина си купих 950 и сега имам 2 един на нормален вин, без никакви забележки и един на Фаст ринг инсайдер, и не бъркай, тук по темите обсъждаме бъговете а не ревеме че е лош телефона бах маааму, в Два дена никога не съм псувал цял живот но ти си бат ти и досадника усети се.
п.п От 3 дена сериозно се замислям, пази боже да чукна на дърво,,,, да не объркам някъде в обучението на 2-те си деца. Трагедия е че и държавата е давала по 1450 кинта на година за образованието на тоз индивид!
Бегай в някой Андруидски форум и пиши колко е зле и западаща Винифоне ОС.
Дъщерята ми каза че дори в предучилищната носят йифони и Самисуги от по 1200 кинта, убеждавай ги тех колко е зле Винито, тъкмо докато не пораснат няма да си купуват Windows телефон и няма да пишат глупости тук.
Дойдох аз тук за да ми помогнат хората за да придобия представа как да работя с телефона,,, и ми помогнаха за което съм мноооо доволен.
Станах веднага инсайдер и си сложих отметката че се съгласявам че ще има бъгове и не се оплаквам .
И поради тази причина си купих 950 и сега имам 2 един на нормален вин, без никакви забележки и един на Фаст ринг инсайдер, и не бъркай, тук по темите обсъждаме бъговете а не ревеме че е лош телефона бах маааму, в Два дена никога не съм псувал цял живот но ти си бат ти и досадника усети се.
п.п От 3 дена сериозно се замислям, пази боже да чукна на дърво,,,, да не объркам някъде в обучението на 2-те си деца. Трагедия е че и държавата е давала по 1450 кинта на година за образованието на тоз индивид!
0 x
Извинявай, че се намесвам с риск да ми счупиш главата и на мен, ама второто изречение казано от собственик на кафе гараж пълно с пияници в Кюстендил звучи меко казано смешноЗначи пийнах 2 уискита, чета ти простотиите и ако още едно или 2 пийна и съм читав ще ти строша главата .... Разкарай се бе човек почна да досаждаш........
Май ти си от тези дето след 2-ри или 3-ти клас са играли бърбулета в двора на училището, вместо да стоят в час и да попиват поне малко от малко бах маааму!
Още веднъж да се извиня, че се изплаших...

0 x
-
- Регистриран: 18 юни 2015, 19:12
- Моят WP е: нямам
- x 568
- Контакти:
vmd, толкова глупаво си издаде втория акаунт...

0 x
Lumia 610 > 535 > 640 > 950 > Nokia 8
Fan of Nokia, Lumia and HMD Global devices.
Look for something positive in every day, even if some days you have to look harder.
Fan of Nokia, Lumia and HMD Global devices.
Look for something positive in every day, even if some days you have to look harder.
Нищо бщо нямаvmd, толкова глупаво си издаде втория акаунт...![]()
![]()
Аз съм съвсем друг човек, но явно си ял от лютеницата

Аз съм само един недоволен юзер, който ще даде телефончето си на колегата yovodim другата седмица.
Иначе, кажи ми , ако на теб собственик на квартално кафе в гараж , който е синоним на бакшиш/сотаджия ти заговори за образование и успехи - ти как би се почувствал
Аз най малкото ще се почувствам тъпо такъв глупак да ме кори на тема образование/училище

Последна промяна от AdioRio на 28 яну 2017, 22:19, променено общо 2 пъти.
0 x
Така. Много добре знаете, че симпатизирам на Сфаки, но... Писах на Админа да ми изтрият профила, но явно не му дреме за форума. Искам да се обоснова: Модераторите не са назначени да разсъждават, а да въздават правосъдие. Вие не работите. Значи Сфаки (колкото и да му симпатизирам) може да раздава майни, а другите не??? И за кво сте тук? Като не можете да се справяте се махайте. Нормално беше поне да получи предупреждение. Няма екип в тоя форум, който да ръководи нормално. Нямам намерение да влизам повече на обществено място, което е пълна "шуро-баджанащина". За това помолих да ми бъде изтрит акаунта. Сега съм тук за да обясня защо искам да се махна и се надявам да го уважите. Иначе ще си изпрося бан завинаги - не мисля, че се налага да изпростявам. Така и така имам лошо мнение за екипа (не за пръв път виждам, че са несправедливи и се действа по приятелски, роднински и пр. отношения), та ви моля да ми прекратите достъпа. Админ няма тоя форум. Поне не отговаря, поне дано се светнете модовете.
От мен толкова.
От мен толкова.
0 x
LG Nexus 5x / Nokia 222
Историята ни учи, че нищо не научаваме от историята.
Историята ни учи, че нищо не научаваме от историята.
Не се нертвирай колега Емски, не виждаш ли , че са останали четири котки на кръст в този форум- колкото юзерите на Уиндоус фон - 0.3% , при полжение, че статистически останлите операционни системи ЗАЕДНО заемат 0.4
Смях в залата, другарЕ
Смях в залата, другарЕ
0 x
-
- Модератор
- Регистриран: 21 авг 2014, 22:01
- Моят WP е: 830
- x 297
Във всеки нормален форум особенно във вашия Андроидския , когато някой нарече модератора ******* си получава БАН. Достатъчно време търпяхме трима човека да дразнят останалите. Пак във вашия форум това не се позволява. Пък какво ви е мнението за екипа слабо ме интересува.
4 x
iPhone 7
Nokia Lumia 830
Nokia Lumia 830
Естествено, ти си от - Местоположение: ПавликениПък какво ви е мнението за екипа слабо ме интересува.
И съответно при такъв "екип"

Това преди две години....

И по-малко ще стават докато загасите серверо да не хаби ток само напразно;)
За сравнение- друг форум,който посещавам -
Most Online - 1,605
Лека разлика, ми се вижда;)
Май шси лягате скоро

Към момента- 8 регистрирани, 0 скрити и 11 госта (обновява се на 5 минути)
от тези осем, аз съм единият, демек седем ...
Смях в залата,другарЕ

0 x
-
- Модератор
- Регистриран: 21 авг 2014, 22:01
- Моят WP е: 830
- x 297
Пиши си глупостите.....не ми пречиш. Всяка година двама трима ей такива като тебе тровят атмосферата тук. Свикнал съм вече. 

2 x
iPhone 7
Nokia Lumia 830
Nokia Lumia 830