Окей, знаеш, че лично аз съм толерантен, оставяйки настрани иронията която изразявам... обаче айде да не толерирам обръщения към мен от сорта на : " млъки ВЕ майка ти ********** и ***** защото **********" и т.н.Приятелю,трябва да сме и толерантни. В тази тема,аз научих доста и за ай ос и за уиндоус фон,пък дори и за андроид. Темата е готина,защото ,така никой не се чувства обиден,защото темата позволява. Единствен ,нашият бивш модератор се пеняви,но това си му е заложено вътре в него. Аз не му се връзвам.А добър ден бе... от колко време го обяснявам това, а получавам нападки от скрити андро-маниаци, и да се благодарят, че аз не ги "редя" по майчина линия... ама такова им е възпитанието...Усещате ли как всяка една тема, в която има намесен Андроид се изражда. Според мен това е форум за Windows и всичко друго няма място тук и трябва да се трие на момента.
Ако ти можеш да си толерантен към такова нещо - твое решение, но аз лично го намирам този човек............ толерантност, ама до едно време. Форума е ГЛАВНО за УФ, другите ОС-и тук нямат никакво предимство и са на последно място.