Нещо ме бъркаш с някой друг - имал съм Samsung Galaxy S 2,3 и 7, както и Note 3. Купувам си това, което ме кефи и никога не робувам на марки - от Siemens, Ericsson, Panasonic, Nokia, Samsung до Microsoft! Най-дълго съм ползвал N95 8GB и 1020 - по 3 години. Докато съм здрав и мога да изкарвам пари, ще си купувам каквото ми харесва!Е защо ще сменяш Великия телефон 950 за дроид боклук както го наричате???/Нали се сещаш ,че друг видовс телефон я има я не...Защо очакваш от 3 годишен телефон да лети? Имам наблюдения върху S5 и нещата и там не са перфектни, да знаеш.
А лагване има дори при S7 - единствено iPhone не лагва, но там си има други кусури.
В крайна сметка, никой не те кара на сила да ползваш 930, нали?
Ето и аз живот и здраве ще сменя 950 с флагман на Samsung или с iPhone, но това не значи, че ще плюя нещо, което все още ми върши работа. В началото бях разочарован от 950, заради осезаемото лагване и проблеми със SIM, но още след RS1 нещата са екстра!![]()
![]()
Общи приказки
-
- Регистриран: 16 окт 2013, 19:11
- Моят WP е: Lumia 950
- WP версия: 10
- x 430
Re: Общи приказки
5 x
Иска ми се да ви задам въпрос. Без разбира се мерене на мускули. Колко от вас ,поглеждайки снимка,искат да я зумват до край ,за да гледат детайла?
Питам,защото съм забелязал,че почти никой не зумва снимки,а точно обратното,кефят се хората на изображение колкото картичка и толкоз.
Та въпроса е,има ли значение какъв детаил ще има определена снимка,ако никой не я зумне?
Защо го казвам,ами просто е,какво значение има хипер яката камера на 1020,950,950хл,сравнена с най-нормален средняк с андроид,ако и двата снимат добре ,но зумвайки лумията има детаил,но Леновото няма много добър такъв,но пък в размер на пощенска картичка и двата са еднакви. Вчера снимах през ноща с Леновото ми ,като камерата няма ръчни настройки. Е снимките станаха страхотни,но ако зумирам до край,детайла се губи. Но аз гледам снимките като картичка и не ми пука за зумването,както и на всички хора. Когато отпадне като предимство камерата която хвалите,защото никой не се интерисува от детаил и не зумва,какво предимство пред другите 2 ос ви остана?
Питам,защото съм забелязал,че почти никой не зумва снимки,а точно обратното,кефят се хората на изображение колкото картичка и толкоз.
Та въпроса е,има ли значение какъв детаил ще има определена снимка,ако никой не я зумне?
Защо го казвам,ами просто е,какво значение има хипер яката камера на 1020,950,950хл,сравнена с най-нормален средняк с андроид,ако и двата снимат добре ,но зумвайки лумията има детаил,но Леновото няма много добър такъв,но пък в размер на пощенска картичка и двата са еднакви. Вчера снимах през ноща с Леновото ми ,като камерата няма ръчни настройки. Е снимките станаха страхотни,но ако зумирам до край,детайла се губи. Но аз гледам снимките като картичка и не ми пука за зумването,както и на всички хора. Когато отпадне като предимство камерата която хвалите,защото никой не се интерисува от детаил и не зумва,какво предимство пред другите 2 ос ви остана?
0 x
Никога повече уиндоус фон. Докато другите се развиха,нас ни убиха!
-
- Регистриран: 06 окт 2015, 08:41
- Моят WP е: L535,532,550,930,950
- x 284
Аз зумвам и за това с 950-ката снимам в RAW формат.
Не мога да схвана накъде биеш ?
0 x
-
- x 430
Щом питаш, веднага ти казвам - аз винаги зуумвам, защото искам да се насладя на детайла. Колкото фотографи познавам, също зуумват. А и моите познати винаги искат да им увелича снимките детайлно да ги видят.Иска ми се да ви задам въпрос. Без разбира се мерене на мускули. Колко от вас ,поглеждайки снимка,искат да я зумват до край ,за да гледат детайла?
Иначе по твоята логика излиза, че няма смисъл от камера с повече от 2 МР, защото все още всички монитори са максимум fullHD, което е 2 МР.
Наистина не разбирам глупавия ти инат да продължаваш да се правиш на клоун?!
5 x
Просто е,нормалните хора харесват дадена снимка не спрямо зумиран детаиил,дори не на цял екран,а спрямо това което е снимано.Аз зумвам и за това с 950-ката снимам в RAW формат.
Ако е снимано нещо страхотно,то то ще се хареса,в противен случай и с най-добрия детаил,няма да се хареса. Та тук всички се хвалите какъв детаил имали 950 и 950хл,но на обикновенния човек му е през..... за детаилите.
0 x
Никога повече уиндоус фон. Докато другите се развиха,нас ни убиха!
-
- x 430
Какви 950-ки, след като има модел като Sony-Ericsson К700 от 10 години вече - това е телефона за Камен. Здрава Батерия, чудесна камера с 2 МР, полифонични мелодии 
Иначе до вчера говорихме за напредък, но явно някои хора не се притесняват да показват шизофренични наклонности чрез коренно противоположни смени на настроенията!

Иначе до вчера говорихме за напредък, но явно някои хора не се притесняват да показват шизофренични наклонности чрез коренно противоположни смени на настроенията!
3 x
Поредното нескопосано изказване и то от човек, който има претенции към фотографията.Просто е,нормалните хора харесват дадена снимка не спрямо зумиран детаиил,дори не на цял екран,а спрямо това което е снимано.Аз зумвам и за това с 950-ката снимам в RAW формат.
Ако е снимано нещо страхотно,то то ще се хареса,в противен случай и с най-добрия детаил,няма да се хареса. Та тук всички се хвалите какъв детаил имали 950 и 950хл,но на обикновенния човек му е през..... за детаилите.
Е такова излагане няма никъде.
Достатъчно е снимката да бъде разпъната в пълен размер, за да се види дали е качествена.
3 x
-
- Регистриран: 26 яну 2017, 18:47
- Моят WP е: 550/650
- x 52
Тук е прав. Аз също се кефя на моите снимки. Все пак всичко снимано с телефон е любителско.Иска ми се да ви задам въпрос. Без разбира се мерене на мускули. Колко от вас ,поглеждайки снимка,искат да я зумват до край ,за да гледат детайла?
Защо го казвам,ами просто е,какво значение има хипер яката камера на 1020,950,950хл,сравнена с най-нормален средняк с андроид,ако и двата снимат добре ,но зумвайки лумията има детаил,но Леновото няма много добър такъв,но пък в размер на пощенска картичка и двата са еднакви. Вчера снимах през ноща с Леновото ми ,като камерата няма ръчни настройки. Е снимките станаха страхотни,но ако зумирам до край,детайла се губи. Но аз гледам снимките като картичка и не ми пука за зумването,както и на всички хора.
0 x
Lumia 900>550>650
-
- Регистриран: 26 яну 2017, 18:47
- Моят WP е: 550/650
- x 52
Току що пробвах и голяма разлика няма. Говорим за снимка с телефон.А ако снимката трябва да се прекадрира (кропне) ?
Сигурно зависи и от размера на изрязването
0 x
Lumia 900>550>650