Ти му мисли вечеУредихме те начи.Методът чрез десктоп версията на YTube проработи. Съмнителни приложения не желая да слагам. При WP имаше супер приложения за You Tube... Не че слушам оттам много музика, но е дразнещо да спира.Да почерпиш!
![]()

Ти му мисли вечеУредихме те начи.Методът чрез десктоп версията на YTube проработи. Съмнителни приложения не желая да слагам. При WP имаше супер приложения за You Tube... Не че слушам оттам много музика, но е дразнещо да спира.Да почерпиш!
![]()
Отдавна съм го измислил. Батериите и на двата котука са по 35 лв.Ти му мисли вечеУредихме те начи.Методът чрез десктоп версията на YTube проработи. Съмнителни приложения не желая да слагам. При WP имаше супер приложения за You Tube... Не че слушам оттам много музика, но е дразнещо да спира.Да почерпиш!
![]()
![]()
По въпроса за батериите , на брадовчед ми телефона L950 започна много бързо да оставя без заряд. Купи си батерия и е същата работа - както е на 50% внезапно се изключва. Щял да го сменя.Отдавна съм го измислил. Батериите и на двата котука са по 35 лв.Ти му мисли вечеУредихме те начи.Методът чрез десктоп версията на YTube проработи. Съмнителни приложения не желая да слагам. При WP имаше супер приложения за You Tube... Не че слушам оттам много музика, но е дразнещо да спира.Да почерпиш!
![]()
![]()
![]()
Може да го ресетне профилактично, нещо му яде батерията. Да види какво му черпи най-много.По въпроса за батериите , на брадовчед ми телефона L950 започна много бързо да оставя без заряд. Купи си батерия и е същата работа - както е на 50% внезапно се изключва. Щял да го сменя.Отдавна съм го измислил. Батериите и на двата котука са по 35 лв.Ти му мисли вечеУредихме те начи.Методът чрез десктоп версията на YTube проработи. Съмнителни приложения не желая да слагам. При WP имаше супер приложения за You Tube... Не че слушам оттам много музика, но е дразнещо да спира.Да почерпиш!
![]()
![]()
![]()
Ако не ти трябват някакви приложения, реално можеш да си ги ползваш телефоните още.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост