Ами, почина вече, RIP. На Xiaomi Mi4 вече не идват ъпдейти. Бяха направили, ако си Insider Release Preview да идват за 15063.ххх (1703), Fast/Slow няма от пролетта, сега и това спря (15063.608 последно). Очевидно, защото е с 32-битов Snapdragon 801, ама знам ли? Lumia x50 са си 64-битови.
Замислям се за Xiaomi Mi A1 с Android One, защото е чист андроидец... А е същият на вид като моя сегашния. То и на моя мога да сложа Андроид с MIUI, ама до MIUI7 май само - и той спря да получава ъпдейти на MIUI (за Mi4 говоря)...
P.S. Излезнах от Insider - и ми дойдоха ъпдейтите за текущия билд (15063.674)! Странна логика.
Когато windows mobile почине...............
-
- Регистриран: 30 юли 2014, 12:25
- Моят WP е: 720/735/950/950XL
- WP версия: 10
- x 498
Re: Когато windows mobile почине...............
Цъ, цъъъ, айфоня екс 1700 парици с договор... жестоки са тея марки. Не знам как ще си сменя телефона след 2-3 години. Но като гледам как се подиграват със света.... Не ми обяснявайте , как ние сме били бедни! Тези от Самунг и Ейпъл тотално изтрещяха.
Та по темата. Ако до 3г.няма тел. с вин, ще си взема с копчета. И ще съм по щастлив.
Та по темата. Ако до 3г.няма тел. с вин, ще си взема с копчета. И ще съм по щастлив.

4 x
Където е Windows-а, там съм и аз... 
435 ex

435 ex
-
- Модератор
- Регистриран: 15 окт 2014, 20:22
- Моят WP е: Ex- Lumia 950
- x 1141
- Контакти:
Това са официални ъпдейти - телефонът ти вече е със статус на официално поддържан до 2019-та.
P.S. Излезнах от Insider - и ми дойдоха ъпдейтите за текущия билд (15063.674)! Странна логика.
1 x
---
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus
Както се казва "Пънко нема'а умре ако я го не утепам!!!!".
Горното важи с пълна сила и за windows phone.
Горното важи с пълна сила и за windows phone.

1 x
Кеф ми е да си купя 950ката,но ми идва цифричка! Държи цена!:) Тази моята 535ца си я купих топла топла като излезе модела топла топла ! Нямаше никакви аксесоари още за нея,та поръчах през нета тефтер на "Моззо" за 30тина лева
! Ядове никакви не ми е давала,само ме дразнят слабите параметри на дисплея,като и автоматичният сензор за светлина не сработва добре при различно осветление,но според мен е обяснимо за тези параметри на дисплея! Желая готин уйкенд на всички! 

1 x
-
- Регистриран: 31 авг 2015, 10:22
- Моят WP е: 950XL/DS
- x 522
Ами има 950-ки за около 300лв в OLX.Кеф ми е да си купя 950ката,но ми идва цифричка! Държи цена!:) Тази моята 535ца си я купих топла топла като излезе модела топла топла ! Нямаше никакви аксесоари още за нея,та поръчах през нета тефтер на "Моззо" за 30тина лева! Ядове никакви не ми е давала,само ме дразнят слабите параметри на дисплея,като и автоматичният сензор за светлина не сработва добре при различно осветление,но според мен е обяснимо за тези параметри на дисплея! Желая готин уйкенд на всички!
![]()

Поне 2 години ще може да се ползва още.
0 x
-
- Регистриран: 26 яну 2017, 18:47
- Моят WP е: 550/650
- x 52
Еми май няма да имаЦъ, цъъъ, айфоня екс 1700 парици с договор... жестоки са тея марки. Не знам как ще си сменя телефона след 2-3 години. Но като гледам как се подиграват със света.... Не ми обяснявайте , как ние сме били бедни! Тези от Самунг и Ейпъл тотално изтрещяха.
Та по темата. Ако до 3г.няма тел. с вин, ще си взема с копчета. И ще съм по щастлив.![]()
https://www.mobipicker.com/happens-micr ... phone-now/
Според мен ерата на смартфоните е към финала
1 x
Lumia 900>550>650
-
- Регистриран: 18 юни 2015, 19:12
- Моят WP е: нямам
- x 568
- Контакти:
Вече съм се ориентирал към iOS. Lumia-та ще се пенсионира лятото и ще остане като фотоапарат. 

0 x
Lumia 610 > 535 > 640 > 950 > Nokia 8
Fan of Nokia, Lumia and HMD Global devices.
Look for something positive in every day, even if some days you have to look harder.
Fan of Nokia, Lumia and HMD Global devices.
Look for something positive in every day, even if some days you have to look harder.