Съжалявам, явно не съм обяснил правилно и разбираемо.Нищо не ти разбрах от написаното. По горе съм прикачил договор зо bob услуга, като страната сключваща договора е Мобилтел ЕАД. От това по-ясно здраве му кажи.
Мобилните оператори - Mtel, Telenor, Vivacom, Max
-
- Регистриран: 29 апр 2014, 15:12
- Моят WP е: Lumia 930
- x 163
Re: Мобилните оператори - Mtel, Telenor, Vivacom, Max
0 x
-
Автор на темата - Администратор
- Регистриран: 27 дек 2011, 19:38
- Моят WP е: HTC Radar, Lumia 920
- WP версия: 8.1
- x 27
- Контакти:
а1 е собственик на мтел, но справката в регистъра с търговски марки сочи, че боб (говори с боб) е собственост на мтел, за виртуалния оператор не знам, предполагам си прав, но това, че не се управлява от мтел не отрича собствеността и макар и да се водят друг оператор, собственикът винаги може да има влияние (точно както казваш на книга не са подчинени на мтел)
0 x
-
- Регистриран: 29 апр 2014, 15:12
- Моят WP е: Lumia 930
- x 163
Не знам, просто споделих нещо с което се сблъсках. Иначе за собственността си прав.а1 е собственик на мтел, но справката в регистъра с търговски марки сочи, че боб (говори с боб) е собственост на мтел, за виртуалния оператор не знам, предполагам си прав, но това, че не се управлява от мтел не отрича собствеността и макар и да се водят друг оператор, собственикът винаги може да има влияние (точно както казваш на книга не са подчинени на мтел)
На Австрийците ли са подчинени или на мтел, не знам, но е факт, че мтел се мъчи да привлече клиенти на БОБ. Даже колеги, за да вземат телефони, като нови клиенти, се прехвърлят на БОБ. Стоят един месец, после пускат молба за да ги включим към фирмения тарифен план, обаче не могат да бъдат издърпани директно от боб. За това подписват пак с мтел договор, до края на текущия месец(т.е. Колкото данбъдат издърпани), като договора е на много висока такса и вземат апарат, примерно от 800 лв, за 300.
0 x
Стига сте спорили!
Едва ли има по-добра оферта от тази -> http://mobile.free.fr/
За 2€ - 2 часа към всички(в това число и до 100 национални стационарни мрежи в света), a после по 5 цента на минута, безплатни SMS/MMS + 50MB(а после по 5цента на MB)
За 20€ - неогранчиени разговори към всички(в това число и до 100 национални стационарни мрежи в света), безплатни SMS/MMS + 50GB, а после скоростта ти спада на 256kbps.
Кольовци, Бобчета и Грахчета ги оставете. Ей, това е истинския оператор!
Забравих да добавя, че има и 4G.
За 2€ - 2 часа към всички(в това число и до 100 национални стационарни мрежи в света), a после по 5 цента на минута, безплатни SMS/MMS + 50MB(а после по 5цента на MB)
За 20€ - неогранчиени разговори към всички(в това число и до 100 национални стационарни мрежи в света), безплатни SMS/MMS + 50GB, а после скоростта ти спада на 256kbps.
0 x
То това не е в България бе колега. Сега ,ако ще цитираме по изгодните условия на чуждите оператори, трябва всичките да ги изброим.
0 x
N7+
-
- Регистриран: 28 фев 2014, 22:33
- Моят WP е: 8X/925/735
- WP версия: 8.2
- x 9
Боба е отделен бранд собственост на Мтел/ТАГ/Америка Мовил - Карлос Слим.File_SubmitА мтел е на A1 Telekom Austria. Не се изразих правилно, исках да кажа, че боб не е мтел. Боб е мисля австрийска марка, на A1 Telekom Austria, собственника на мтел. И преди да кажете, че е все едно, на книга поне това се води виртуален оператор (каквото и да означава това). Има си отделно ръководство, ценообразуване, офиси и т.н., които пак казвам на книга не са подчинени на мтел.anatol06
Не казвам, че съм прав, но така ми го обясниха, във връзка с фирмения договор с мтел. Номерата, които искаме да включим в групата, трябваше да са от чужд оператор (т.е. не мтел), а боб не се води мтел (считат го за друг оператор). Ако беше мтел по логично беше офертата да е от друг оператор, различен от мтел и боб.
Пак казвам, не казвам, че съм прав, не съм се интересувал по-въпроса.
Бранда е МВНО с идеята на дискаунтер - нещо добре разпространено в немскоезичните държави. Била-Пени/Метро-Лидл и пр.
Относно отделното ръководство - да, води се отделен регион ... в състава на дирекция продажби на частни клиенти в Мобилтел ЕАД.
Т.Е шефа на боб е СЕО на Мтел - капиш...
0 x
iPhone SE -iOS 10.3 

-
- x 9
Я тая оферта я калкулирай с 1000 минути и 3000 мб да видиш колко излиза...Стига сте спорили!
Минава 100 евра, ако пък ми репнеш че използваш по малко то 1000 м- колко при 500м пак си на 20 евро без нета.
Айде холан...не си в час
0 x
iPhone SE -iOS 10.3 

-
Автор на темата - Администратор
- Регистриран: 27 дек 2011, 19:38
- Моят WP е: HTC Radar, Lumia 920
- WP версия: 8.1
- x 27
- Контакти:
off topic: холан е мн як израз, знам го от баба ми 

0 x
-
- x 9
и съдържателен, мое да кажеш всичко с негоoff topic: холан е мн як израз, знам го от баба ми
0 x
iPhone SE -iOS 10.3 

Май някой не ми е прочел поста докрай.Я тая оферта я калкулирай с 1000 минути и 3000 мб да видиш колко излиза...Стига сте спорили!
Минава 100 евра, ако пък ми репнеш че използваш по малко то 1000 м- колко при 500м пак си на 20 евро без нета.
Айде холан...не си в час
Минаваш на оферта от 20€ и нямаш ни ограничени минутки, ни ограничение в нета. Очевидно не си стигнал до следващия ред.

Ама чукча - писател, не е читател...
0 x