Проблем с Nokia lumia 520
Проблем с Nokia lumia 520
От няколко седмици започна едно замръзване на телефона от време на време.Като реша да го отключа изобщо не реагира нищо.Ако постои известно време се оправя сам другия шанс е да извадя батерията.Дори като съм в разговор той си върви без проблем,но телефона не може да се включи,никое копче не реагира.От какво може да е това?Имам някакви съмнения че това стана след едно връщане на рома с рековери тул, мисля че от тогава стана това.И преди съм връщал рома заради ъпдейта на 8,1, но не е имало проблем.Какво може да се стори?Прави го рядко,но е досадно.
0 x
-
- Регистриран: 10 юли 2014, 22:12
- Моят WP е: Nokia Lumia 925
- WP версия: 8.1
- Контакти:
Re: Проблем с Nokia lumia 520
Първо нулирай телефона. Ако това не стане, преинсталирай го с Lumia Software Recovery Tool.
0 x
My thoughts are stars I cannot fathom into constellations.
Нулирах го,но аз с него го преинсталирах като упдейтвах с Деним.Понеже бях с ДП и не ми намираше ъпдейта.Пак ли да го направя, да не е от него проблема?Първо нулирай телефона. Ако това не стане, преинсталирай го с Lumia Software Recovery Tool.
0 x
-
- Модератор
- Регистриран: 15 окт 2014, 20:22
- Моят WP е: Ex- Lumia 950
- WP версия: 10
- x 1141
- Контакти:
С ДП си бил с последната версия на ОС, излишна е била цялата работа. Не веднъж обяснявам, че който е на ДП не получава отделен ъпдейтНулирах го,но аз с него го преинсталирах като упдейтвах с Деним.Понеже бях с ДП и не ми намираше ъпдейта.Пак ли да го направя, да не е от него проблема?Първо нулирай телефона. Ако това не стане, преинсталирай го с Lumia Software Recovery Tool.
0 x
---
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus
Да, но не ми пишеше Деним, а Циян.Явно е било бъг някакъв, но де да знаех тогава.С ДП си бил с последната версия на ОС, излишна е била цялата работа. Не веднъж обяснявам, че който е на ДП не получава отделен ъпдейтНулирах го,но аз с него го преинсталирах като упдейтвах с Деним.Понеже бях с ДП и не ми намираше ъпдейта.Пак ли да го направя, да не е от него проблема?Първо нулирай телефона. Ако това не стане, преинсталирай го с Lumia Software Recovery Tool.
0 x