Преди като свържех телефона с кабел с компютъра и на прозореца,който ще ви покажа ми даваше колко е заредена батерията и някои други неща мисля имаше,а сега тези неща ги няма.Може ли да ми кажете,какво може да е станало и може ли да се оправи?Дори сегане ми известява на компютъра за получен смс,преди го правеше.
http://store.picbg.net/pubpic/8F/45/4e3 ... e68f45.jpg
Питане за връзка с PC
Питане за връзка с PC
Свържи телефона с компютъра и от диспечера на устроиства го деинсталирай. При следващото свързване ще си инсталира наново драйверите. Друг вариант е да пробваш да свържеш лумията на друг USB порт.
0 x
Питане за връзка с PC
Не се получава и с двата варианта!Свържи телефона с компютъра и от диспечера на устроиства го деинсталирай. При следващото свързване ще си инсталира наново драйверите. Друг вариант е да пробваш да свържеш лумията на друг USB порт.
0 x
Питане за връзка с PC
Извади MicroSD картатаНе се получава и с двата варианта!Свържи телефона с компютъра и от диспечера на устроиства го деинсталирай. При следващото свързване ще си инсталира наново драйверите. Друг вариант е да пробваш да свържеш лумията на друг USB порт.
0 x
Питане за връзка с PC
И така не става.Извади MicroSD картатаНе се получава и с двата варианта!Свържи телефона с компютъра и от диспечера на устроиства го деинсталирай. При следващото свързване ще си инсталира наново драйверите. Друг вариант е да пробваш да свържеш лумията на друг USB порт.
0 x
Re: Питане за връзка с PC
Кабела си работи всичко друго си прави свързва телефона.Карай това не е толкова важно няма да правим голяма тема от това. 

0 x
Re: Питане за връзка с PC
Не не е омазан на 99% съм сигурен,но както и да е не е чак такъв проблем, благодаря ти за съветите.Лека вечер!
0 x