Колко ли ще трае батерията на двусимовия такъв, че и аз се оглеждам?
Дилема за нов телефон
Фен от времето на windows mobile 6, минал през WP 7,5; 7,8; 8; 8.1; сега с WP 10 preview
Абе ти имаш МНОГО КОМПЛЕКСИ за избиване бе????vavilon написа: ↑22 Май 2018, 07:37Имаш предложение за име ли? Можеш ли да си спестиш неадекватните си мнения за форума? Не ти ли стана ясно, че ние продължаваме и не си ти човека, който ще определя съдбите на другите! Надявам се, че ще разбереш, благодаря!mathur написа: ↑21 Май 2018, 17:57Ми ха Честито ....май ще трябва да се променя и името на форума.....spikul написа: ↑21 Май 2018, 09:51 Тъй като вече е сигурно, че нов телефон няма да има с WP, мога да споделя за 4 месеца впечатленията си от Sony XZ Premium.
Тествам го зверски и за сега никакъв проблем с нищо. Разговори, нет, снимки, видео, вода, качване, сваляне - просто за сега е страшно животно.
Има си кусури, но се оказа класи над 950.
Не толкова като софтуер, а като качество и работа - не мога да го накарам да загрее даже.
Остава ми сантиментът към различното и красиво функционално в Уиндоус телефоните, но другите се развиват бързо.
1020 винаги ще ми напомня за върхът на камерите и първия четлив на слънце дисплей.
RIP WP.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mathur написа: ↑23 Май 2018, 17:58Абе ти имаш МНОГО КОМПЛЕКСИ за избиване бе????Къде??/ продължаваш бе???/vavilon написа: ↑22 Май 2018, 07:37Имаш предложение за име ли? Можеш ли да си спестиш неадекватните си мнения за форума? Не ти ли стана ясно, че ние продължаваме и не си ти човека, който ще определя съдбите на другите! Надявам се, че ще разбереш, благодаря!mathur написа: ↑21 Май 2018, 17:57Ми ха Честито ....май ще трябва да се променя и името на форума.....spikul написа: ↑21 Май 2018, 09:51 Тъй като вече е сигурно, че нов телефон няма да има с WP, мога да споделя за 4 месеца впечатленията си от Sony XZ Premium.
Тествам го зверски и за сега никакъв проблем с нищо. Разговори, нет, снимки, видео, вода, качване, сваляне - просто за сега е страшно животно.
Има си кусури, но се оказа класи над 950.
Не толкова като софтуер, а като качество и работа - не мога да го накарам да загрее даже.
Остава ми сантиментът към различното и красиво функционално в Уиндоус телефоните, но другите се развиват бързо.
1020 винаги ще ми напомня за върхът на камерите и първия четлив на слънце дисплей.
RIP WP.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моя е едносимов и държи нормално. Изкарва цял ден тормозене, докато 950-ката при натоварване много грееше и батерията падаше за 2-3 часа яко натоварване в нета. Иначе ако се ползват само за разговори и двата могат да изкарат 3-4 дена.
Само не знам откъде ще намериш, защото аз чаках няколко месеца в началото на годината да ми намерят в Теленор. Какво остава сега, пък и двусимов - не знам дали изобщо има останали. То и червен се предлагаше, но не и у нас.
VIVACOM го предлагат, но дали го имат в наличност
http://www.vivacom.bg/bg/residential/us ... emium.html
P.S. става въпрос за едносимов

Lumia 900>550>650
има и червен DSspikul написа: ↑01 Юни 2018, 20:00Моя е едносимов и държи нормално. Изкарва цял ден тормозене, докато 950-ката при натоварване много грееше и батерията падаше за 2-3 часа яко натоварване в нета. Иначе ако се ползват само за разговори и двата могат да изкарат 3-4 дена.
Само не знам откъде ще намериш, защото аз чаках няколко месеца в началото на годината да ми намерят в Теленор. Какво остава сега, пък и двусимов - не знам дали изобщо има останали. То и червен се предлагаше, но не и у нас.
https://www.emag.bg/smartfon-sony-xz-pr ... 3d1dd49a77
Lumia 900>550>650
Точно това бях писал - уж го имат, а като отидеш се оказва, че го няма и започва зарибяване с......... Хуауей.gotinbg написа: ↑01 Юни 2018, 20:25 VIVACOM го предлагат, но дали го имат в наличност![]()
Този филм се разиграва във всички оператори.
Мерси, пичове! Помогнахте!
Фен от времето на windows mobile 6, минал през WP 7,5; 7,8; 8; 8.1; сега с WP 10 preview