Емотикони

Аватар
Emcku
Моят WP е: ...

Интересува ме дали има възможност да се добавят емотикони към клавиатурата на Майкрософт? Клавиатурата ми харесва, но или няма, или не намирам емотикони. Имам предвид графични, не разни скоби.
LG Nexus 5x / Nokia 222
Историята ни учи, че нищо не научаваме от историята.
Аватар
Friz
Моят WP е: Nokia Lumia 730
WP версия: 8.1

Ами не знам дали е от самия телефон или от нещо друго, но при мен има от ляво на интервала има едно смайли и там са емотиконите. Явно при лумия 525 не е вградено в клавиатурата макар че няма логика.
Едит:
Като гледам тук е същата клавиатура и би трябвало да ги има и при теб.
Аватар
Danri
Моят WP е: NOKIA LUMIA 1520

При мен (Лумия 1520) също няма емотикони, нищо че го пише в горния сайт - там е бутон [.com]
Nokia Lumia 1520 - WP 8.1 Denim - в комбина с - HP ProBook 4740s - Windows 8.1
Аватар
elLoco
Моят WP е: L 630 D

Клавиатурите ви имат емотикони, но когато сте ги активирали примерно във Фейсбук.
Когато тръгнете да пишете уеб адрес в браузъра, на мястото на :smiley: има .com
You can’t make a pig into a racehorse,
but you can make it into a very fast pig.
Аватар
epi
Моят WP е: Nokia Lumia 920

Хубаво е да пишете къде се опитвате да използвате клавиатурата - ако пиша имейл, на клавиатурата и аз нямам бутона за емотикони, а имам .com, ако искам нещо да търся накъде - тогава на клавиатурата нямам нито бутона за емотикони, нито този .com, ако съм във Вайбър или ФБ месинджъра, тогава се появява бутона за емотикони вляво от интервала (усмивчицата). Много от емотиконите изглеждат различно на различните устройства, т.е. по един начин на лумията, а по друг на айфон или андроид телефон (ако човека, на който ги пращаш е с такъв телефон), при някои емотикони другият човек нищо не получава, ако не е и той с уиндоус телефон. Горе-долу това мога да кажа от собствен опит.
Обяснението ми стана малко по-описателно от мнението по-горе :1F624-Laughing:
Аватар
LOVECAT9411
Моят WP е: Nokia Lumia 925, 735
WP версия: 10

Това е хубаво, че има вградени емотикони и когато ти трябва .com се променя само сега в 10-ката ще има още подобрения по клавиатурата харесва ми че повечето неща са вградени а при андроид ти трябват камара приложения само за основните неща.

Nokia XR20
Nokia 8.1
Sony Xperia XA1
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Nokia N95-8GB
Аватар
vanci1990
Моят WP е: Lumia1520 950Dual
WP версия: 10
Обратна връзка:

Зависи какво и къде пишеш, както колегата epi го е написал, но толкова емот икони има че свят да ти се завие... Клавиатурите при всички телефони с тази ОС са еднакви така че... Нямам идея защо не ги откриваш.
И ние с мойта гордост ще паднем покосени от смърта. И ние с нея ще намериме покоя в мократа прегръдка на майката земя. Но не сетили какво е да кацне на рамото ти любовта. Пропуснали я по нехайност или нарочно задълбани в житейската си мъдрост.
Аватар
Emcku
Моят WP е: ...

Съжалявам за това въпрос, оправих се. Отворих СМСите и видях емотоконите. Забравил съм, че се скриват понякога.
LG Nexus 5x / Nokia 222
Историята ни учи, че нищо не научаваме от историята.
Публикувай отговор

Обратно към “Nokia Lumia 525”