Батерия на 625 Лумия
Здравейте!!!!Мой познат има Лумия 625 и от скоро има проблеми с батерията!!!Заредена на 100%,телефона си стой в STAND BY,и за 5 часа батерията пада на 25%.Само 4-5 приложения му работят във фонов режим!!!Зареждал е с USB,и нормалното зарядно и резултата е същия!!!Посъветвах го да направи RESET,но кажете и вашето мнение!!!
hard reset би трябвало да помогне. зареждането с УСБ не е много ефективно - бавно е и понякога не се зарежда реално на 100%, особено ако не е вкл. на power порта/по принцип няколко близко разположени усб-та са дефакто хъб и само един пуска пълните 5волта/!
android sucks
- LOVECAT9411
- Моят WP е: Nokia Lumia 925, 735
- WP версия: 10
Зареждане с УСБ си е много по-добро за батерията няма значение, че е по-бавно. Аз като си зареждам телефонът от ел. мрежата в 60% от случаите телефонът загрява не много, но пак загрява докато през компютърът няма такива загрявания. Щом ти покаже 100% си е реално на 100% сега дали ти го е заредил с 50mАh повече или по-малко все тая. При задните няма ала бала хъбове и такива при старите дънни платки не знам, но при всичко от последните 10 години си подава пълноценно енергия вече за предните УСБ портове някой може да са като хъб, ако си си свързвал сам всичко ще знаеш как са ти мен всички предни портове са ми с отделни кабели.
Това с постоянно включено Wi-Fi, Дабъл таб, мобилни данни, направих повече от 20 снимки половината бяха с светкавица не че има голямо значение, направил съм 9 разговора и свалих мисля, че 5 обновления. За друго не се сещам да съм правил през това време.
Не знам как може да има толкова масови проблеми с бързо падане на батерията.
Това с постоянно включено Wi-Fi, Дабъл таб, мобилни данни, направих повече от 20 снимки половината бяха с светкавица не че има голямо значение, направил съм 9 разговора и свалих мисля, че 5 обновления. За друго не се сещам да съм правил през това време.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Nokia XR20
Nokia 8.1
Sony Xperia XA1
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Nokia N95-8GB
Да!!!Така е нормално!!!Но при него,само за 6-7 часа без употреба на телефона от 100% на 25%!!!
- LOVECAT9411
- Моят WP е: Nokia Lumia 925, 735
- WP версия: 10
Мен в началото като инсталирах Cyan ми се топеше бързо батерията около 3 пъти по бързо от сега, но не чак като на твоя приятел добре си го посъветвал да направи хард ресет нека направи друг начин не виждам и да си инсталира всичко ръчно, а не да го възстановява от облака.
Nokia XR20
Nokia 8.1
Sony Xperia XA1
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Nokia N95-8GB
Нормално е една батерия да загрява, както при зареждане, така и при разреждане все пак системата не е перфектна и част от енергията се губи чрез топлоотдаване това е нормално... по-скоро е проблем ако въобще не загрява при тези процеси или загрява когато не са налични.LOVECAT9411 написа:Зареждане с УСБ си е много по-добро за батерията няма значение, че е по-бавно. Аз като си зареждам телефонът от ел. мрежата в 60% от случаите телефонът загрява не много, но пак загрява докато през компютърът няма такива загрявания. Щом ти покаже 100% си е реално на 100% сега дали ти го е заредил с 50mАh повече или по-малко все тая. При задните няма ала бала хъбове и такива при старите дънни платки не знам, но при всичко от последните 10 години си подава пълноценно енергия вече за предните УСБ портове някой може да са като хъб, ако си си свързвал сам всичко ще знаеш как са ти мен всички предни портове са ми с отделни кабели.
Колкото до колегата: може да направи един рол бек към стара верси и да види дали ще има промяна. Имах за 2седм ХТЦ 8С и при първия ъпдейт на wp8 имаше проблем с батерията при следващия се оправи.
android sucks