Избор на телефон?

Аватар
KamenSidi
Мнения: 412
Регистриран на: 13 Окт 2016, 08:54
Моят WP е: Никакъв

r3start написа:Камене, приятелски съвет... Излез от матрицата, радвай се на реалния живот около теб - на съпруга, на деца, на родители, на приятели... Спри да пишеш не само тук, спри да пишеш навсякъде в нета и ще осъзнаеш колко по-щастлив и свободен ще си... ние също...
Хайде да не ми даваш уклон в живота искаш ли! Радвам се на живота особено когато съм помогнал дори на 1 човек да е по-добре. За разлика от теб и всички хектъри тук,когато пиша някъде коментар или тема,то винаги някой има полза от това. Достатъчно давам и тук и в други форуми,докато ти и подобните ти само взимате без да сте дали и сте велики на не поискани мнения ,но не и на дела! Аз съм щаслив и имам всичко което един човек може да мечтае,но ти явно си не задоволен и затова опонираш за спорта!
За да имам толкова харесвания за по-малко от година тук,значи нещо съм направил и то не е било лошо или заядливо,ти можеш ли да се похвалиш със същото?
Никога повече уиндоус фон. Докато другите се развиха,нас ни убиха!
Аватар
r3start
Мнения: 198
Регистриран на: 31 Яну 2016, 17:39
Моят WP е: Lumia 900, 920, 950
WP версия: 10

Нищо нямам намерение да ти давам, просто исках да ти обърна внимание, колко много е отнел виртуалния ти живот. Явно си неспасяем и само бан може да те спаси от самия теб! :)
Аватар
spikul
Мнения: 630
Регистриран на: 16 Окт 2013, 19:11
Моят WP е: Lumia 950
WP версия: 10

KamenSidi написа: Не разбирам ,защо всяко мнение против уиндоус фон,подкрепено с факти,характеризира всеки дръзнал да каже истината с подобни психични заболявания и обиди. Аз също не съм си позволил някога да обидя някого в който и да било форум или на живо с подобни епитети,диагнози и тем подобни изродски коментари. Но и на всякъде другаде коментар като този който цитирам би бил последван от бан до живот без право на връщане! Тук ,мен заплашвате,въпреки ,че пиша по-темата,давам факти които мога да докажа и не плюя за спорта,но не съм обидил никого с преки обиди. Защо се търпят такива съфорумци като този който цитирам,да обижат мен,а видно и други,грубо и безкомпромисно? Едно от най-важноте правила на форума се отнася за личностни нападки,господина който цитирам запознал ли се е с него и ще бъде ли наказан или ще накажете мен ,че дръзвам да искам справедливост? Просто на Спикул не му е за първи път и ,ако аз съм се примирил с неговите нападки,защото ми е под нивото,то трябва ли да се толерира такова отношение и към друг?
Ако искаш нещо да ми кажеш, кажи го. Аз казах моето мнение - или ти се налага БАН до края на седмицата или аз повече никога няма да пиша в този форум!
Достатъчно ясен ли съм? Това, че не може да осъзнаеш собственото си заболяване на спорозависимост и хейтърство, си е твой проблем! Не ми дреме повече за брътвежите, които ще напишеш, защото си прав - не съм ти на нивото на жалък и неук хейтър!
Аватар
wpa
Модератор
Модератор
Мнения: 5058
Регистриран на: 15 Окт 2014, 20:22
Моят WP е: Ex- Lumia 950
WP версия: 10
Обратна връзка:

Заключвам темата, авторката да ми пише лично ако желае да се отключи.
Резултатът е 1 предупреждение и 1 бан за седмица с тенденция за постоянен. Който не му харесва да се оплаче на арменския поп... Аман, не се търпите!
---
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus
Заключено

Обратно към “Microsoft Lumia”