И какво ще кърпят на баба си чорапите? Осраха и съсипаха хубавата Windows 10 Mobile.
Кретени.
Windows 10 Mobile [тема за Официални ъпдейти]
-
- Регистриран: 04 яну 2014, 22:57
- Моят WP е: Nokia Lumia 925, 735
- WP версия: 10
- x 16
- Контакти:
Re: Windows 10 Mobile [тема за Официални ъпдейти]
Дойде новото десетилетие вече почнаха хората да забравят за Windows Mobile жалко, а беше много хубава система ся ще видим със новите си сгъваеми устройства Microsoft пак ли ще се насерът и със новата им Windows X.
0 x
Nokia 8.1
Sony Xperia XA1
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Nokia N95-8GB
-
- Регистриран: 15 окт 2015, 17:58
- Моят WP е: L930/Xiaomi Mi9
- WP версия: 8.1
- x 55
Изпадна ми скоро, на добра цена възстановена лумиа 930. Бяла, без нито една драскотина и с добра батерия. Не издържах и го взех. Хора, аз съм човек на години, с уж сериозна професия, но му се израдвах като малко дете на коледен подарък! Докарах го до 1709 и полека лека зарязах шаомито ми 9 и започнах все повече да нося лумиата, докато накрая окончателно се превърна в основен телефон. Даже започнах да му купувам аксесоари, което не съм правил досега. Последно му взех стъклен протектор, за да сменя пластмасовия. Та така, рекох да се похваля
И накрая - успешна и здрава нова година на всички!

3 x
-
- x 16
- Контакти:
Честит да ти е аз чакам още малко да им паднат цените и може да си взема един 950XL не за друго просто бях чел една тема че модифицират Decstop версията на windows и на 950-ка става което ще е яко найстина има доста проблеми, но все пак ще му се кефя много.
0 x
Nokia 8.1
Sony Xperia XA1
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Nokia N95-8GB
Тия майкрософтски тикви пак пуснаха някакъв ъпдейт.
Да не са решили да го съживят тоя умрелия Windows 10 phone
Да не са решили да го съживят тоя умрелия Windows 10 phone

0 x
-
- x 16
- Контакти:
Трудно по скоро може да са решили да удължът поддръжката със още некой друг месец нали все пак искат сега новата им Windows X да я бутата.
0 x
Nokia 8.1
Sony Xperia XA1
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Nokia N95-8GB
-
- Регистриран: 18 юни 2015, 19:12
- Моят WP е: нямам
- x 568
- Контакти:
Жалко за операционната система. Имаше огромен потенциал.
1 x
Lumia 610 > 535 > 640 > 950 > Nokia 8
Fan of Nokia, Lumia and HMD Global devices.
Look for something positive in every day, even if some days you have to look harder.
Fan of Nokia, Lumia and HMD Global devices.
Look for something positive in every day, even if some days you have to look harder.
-
- Регистриран: 04 дек 2014, 19:08
- Моят WP е: Nokia Lumia 930
- x 21
И моята Lumia 930 излезе в пенсия на 03.12.19 г. След пет години (без два дни) вярна служба. Без нито една драскотина. При нея ъпдейтите отдавна спряха. Бях и променил регистрите, но имаше дребни бъгчета и ме дразнеше. Затова я върнах до официалната версия. WhatsApp също спря. Преди това и времето.Сега прави компания на N8-цата в шкафа. Замества я Mi 9T (днес се ъпдейтна до Android 10). Доста по-бърз е, но ми липсват малко плочките. Ама пък имам екран без дупка за камерата. Кеф. 

0 x
-
- x 16
- Контакти:
Има лаунчер на Андроид със плочки аз в началото като минах на Андроид ползвах "Launcher 10" обаче за плочките да мърдат трябва допълнително да се плаща което го направих и то се оказа че не действа на всички приложения със известия, но е най близкото и читаво което намерих.И моята Lumia 930 излезе в пенсия на 03.12.19 г. След пет години (без два дни) вярна служба. Без нито една драскотина. При нея ъпдейтите отдавна спряха. Бях и променил регистрите, но имаше дребни бъгчета и ме дразнеше. Затова я върнах до официалната версия. WhatsApp също спря. Преди това и времето.Сега прави компания на N8-цата в шкафа. Замества я Mi 9T (днес се ъпдейтна до Android 10). Доста по-бърз е, но ми липсват малко плочките. Ама пък имам екран без дупка за камерата. Кеф.![]()
0 x
Nokia 8.1
Sony Xperia XA1
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 925
Nokia N95-8GB
-
- Регистриран: 01 ное 2017, 12:47
- Моят WP е: Microsoft Lumia640XL
- x 4
Преди няколко дни забелязах, че не ми се отваря Microsoft Store приложението. Като докосна иконата се отваря черен екран за. 2-3 секунди и след това се връща на началния екран.
Някакви идеи?
Скоро май че имаше някакъв ъпдейт, преди това си работеше.
Някакви идеи?
Скоро май че имаше някакъв ъпдейт, преди това си работеше.
0 x
Microsoft Lumia 640 XL DS