проблем с People hub

Windows 10 за смартфони и устройства под 8 инча
Аватар
mobilis
Моят WP е: HTC8X, L950DS
WP версия: 10

А аз открих друг странен бъг - на един контакт - линкнати 48 бр. Outlook. Пример: контакт Иван 088ххх клониран 48 пъти. Като искам да го изтрия, изтрих 47 пъти. :1F608-Devil:
Аватар
tomny
Моят WP е: HP Elite x3

И аз да се включа - два контакта, примерно Иван и Петър, по случайност с еднакви номера, но при различен оператор. Набирам Иван, на дисплея се изписва "Иван", той не вдига. След няколко часа търся Иван при последните повиквания, не го намирам, но за сметка на това там е Петър. С Иван говоря често, Петър не съм го търсил от поне пет години. Ако от кол-листа натисна Петър, всъщност набира Иван, но вече на дисплея се изписва "Петър". Иначе и двата контакта ги има в People, не са линкнати. Честно казано, този проблем съм го срещал навремето и при други телефони, още преди да се появят умните такива.
Аватар
vavilon
Моят WP е: 720/735/950/950XL

Така е, до 6-то число се следи за повторяемост, от там нататък кучета го яли.
Където е Windows-а, там съм и аз... :1F60E-Cool:
435 ex
Аватар
tomny
Моят WP е: HP Elite x3

Явно Петър отива в кофата. Ако животът ме срещне отново с него, ще го мисля :)
Аватар
Didoka
Моят WP е: Lumia 950XL

Ще използвам темата.
Туко що влезнах в People и гледам няма нищо, няма хора ...
На компютъра като си влезна в акаунта всички са там. Временен проблем със синхронизацията ли е или нещо се е омазало ?
Мисля, че е коментирано, но не се сещам къде из темите. Дайте съвет ко да пра'я, в момента съм на изчакване. ;)

След 1 час....: Оправих се, синхронизирах ги :1F61B-kidding:
Аватар
killakoz
Моят WP е: Nokia Lumia 735

Здравейте,

Току що забелязах, че контактите ми от телефона са спрели да се синхронизират с outlook, явно някакъв бъг, какво ми препоръчвате без хард ресет?
Аватар
Didoka
Моят WP е: Lumia 950XL

Опитай ръчна синхронизация. Влезни си в контактите, избери настройки, натисни и задръж на Outlook (mail and calendar) акаунта ти и ще изкочи Синхронизация.
Мисля, че е бъг временен, който ще се оправи до няколко часа.
Може и да рестартираш също така.
Аватар
killakoz
Моят WP е: Nokia Lumia 735

Didoka написа: 08 Авг 2018, 10:25 Опитай ръчна синхронизация. Влезни си в контактите, избери настройки, натисни и задръж на Outlook (mail and calendar) акаунта ти и ще изкочи Синхронизация.
Мисля, че е бъг временен, който ще се оправи до няколко часа.
Може и да рестартираш също така.
Разбрах какъв е проблема...доста тъпо, контактите който са съхранени в Microsoft Account не се синхронизират, как така до преди няколко месеца са се синхронизирали нямам идея
Microsoft account is used to access Microsoft devices and services. It is also used as a credential to log in to Skype, Outlook.com, OneDrive, Windows Phone, and Xbox LIVE. However, the contacts that are listed as Microsoft account are only saved on the device itself, so it is advisable that you manually save those contacts in your Outlook People
Аватар
cool
Моят WP е: Microsoft Lumia 950

Здравейте. От последния пост в темата да разбирам ли, че контактите от телефона вече не се синхронизират в Outlook ?
Преминах на windows 10 на лаптопа и от два дена се мъча с този проблем. Всичко е синхронизирано, но така и не се показват контаките ми от телефона на лаптопа.
Аватар
cerasimi
Моят WP е: Microsoft Lumia 950

И аз имах същия проблем. Реших го , като прехвърлих синхронизацията на Gmail. Трябва на имаш и Gmail акаунт на телефона и контактите ти се появяват в Gmail контакти.
Публикувай отговор

Обратно към “Windows 10 за смартфони”