Едва ли ще има.
Аз днес
имах възможност да си поиграя с двата (и с 550). За съжаление в момента нямам Windows Phone, понеже стария нещо се счупи и сега чакам да излезнат новите, та не можах да щракна сравнение някакви. Но лично дизайнът и на трите не ми харесва, честно някои от старите модели бяха в пъти по-красиви на вид. Отзад камерата и металния кръг около нея стоят някак странно. Като цяло не стоят премиум, не изглеждат премиум телефони като S6 и 6/6S. Тройната светкавица не знам доколко е плюс, поне на снимките, гледани от телефона са супер, но за сравнение с по-старите модели не мога да кажа. Бутоните volume, lock са удобни и лесни за намиране. Тествах и двата при пускане на приложения едновременно и двата се справиха едновременно, само при картите ако не се лъжа 950 закъсня спрямо 950XL, в същото сравнение с 550 разликата е огромна, 550 е доста по-бавен, тя си е и ентри левъл като за 250лв. Имам предвид, а и представителя зад щанда каза, че са още бъгави и Windows 10 има още да се прави - и наистина при мултитаскинга има лаг при затваряне на приложенията, при сваляне на екшън центъра и тн. на 950XL пишеше, че е prototype, собственост на Майкрософт

и трите бяха с незавършен хардуер и софтуер, така че генерални изводи не може да се правят.
Continuum-a е жесток, лично го тествах, но ти трябва тоя майкрософт док. USB type-c е с доста по-дебел кабел, който позволява хем по-бързо зареждане, хем по-голям transfer rate + че вече не следиш от коя страна го пъхаш

. 950-ката, който е 5,2 инча ми беше по-удобен от 5,7, но това си е лично предпочитание. Дали бих си купил някой оттях, за сега по-скоро не, бих изчакал другите производители какво ще представят, но Win10 изглежда страшно добре, по-зряла, по-завършена.
Но на конференцията беше много яко как близо 90% бяха с Windows Phone