Страница 1 от 1

Проблем с Viber

Публикувано на: 10 Мар 2021, 13:46
от Trentatre
Зададох връщане на фабричните настройки на 950-ката ...настроих си телефона на чисто ...и като стигнах до Viber ...греда....казва ми че телефония ми номер е невалиден ...и не ми праща код за потвърждение...

Някакви идеи защо е така и как да го оправя....много ми костваше да си прехвърля работата от Месенджър на Viber....и честно казано...не очаквах това от приложението....!?!?!??!?!?

На супер стари телефони си работи безотказно....тука неще....пробвах и с друга сим карта....същата работа ...

Невалиден номер ....и толкова....

Re: Проблем с Viber

Публикувано на: 10 Мар 2021, 23:03
от vavilon
Не знам как разчиташ на това приложение, като известията са избирателни и когато му скимне известява.
Ресетвеш отново теефона и вайбъра да ти е първото инсталирано приложение. Или ресетваш и възстановиш от архив, като вайбъра пак инсталиран първи.. :tongueout:

Re: Проблем с Viber

Публикувано на: 11 Мар 2021, 11:58
от Trentatre
vavilon написа: 10 Мар 2021, 23:03 Не знам как разчиташ на това приложение, като известията са избирателни и когато му скимне известява.
Ресетвеш отново теефона и вайбъра да ти е първото инсталирано приложение. Или ресетваш и възстановиш от архив, като вайбъра пак инсталиран първи.. :tongueout:
Направих всичко това ...резултата е един и същ ....писах на съпорта....и стана ясно...че и тука вече сме орязани....

https://img321.com/view/image/35d70208- ... e380d5ae3e

Който ползва Viber да не ресетва докато може...че ще остане като мен ....без Viber...

Иначе си го ползвах....нищо че известията бяха избирателни работеше добре...

Re: Проблем с Viber

Публикувано на: 12 Мар 2021, 19:07
от andro9060777
...минавай на робота или на ябълката. Беше каквото беше. Андроида поне е пълен с лаунчъри, като някои са досущ уиндоуса 10 мобайл. Всичко работи несравнимо по-добре от уиндоуса и върши чудесна работа. И аз я мъчих нокиата до последно, но нередовните известия на вайбър ме отказаха. На андроида му сложих лаунчър едно към едно като уиндоуса и не ми липсва нищо.

Re: Проблем с Viber

Публикувано на: 12 Мар 2021, 21:00
от atanas_mil4ev
какъв лаунчър сложи?
и аз този месец ще минавам на андроид по принуда

Re: Проблем с Viber

Публикувано на: 12 Мар 2021, 22:10
от Trentatre
andro9060777 написа: 12 Мар 2021, 19:07 ...минавай на робота или на ябълката. Беше каквото беше. Андроида поне е пълен с лаунчъри, като някои са досущ уиндоуса 10 мобайл. Всичко работи несравнимо по-добре от уиндоуса и върши чудесна работа. И аз я мъчих нокиата до последно, но нередовните известия на вайбър ме отказаха. На андроида му сложих лаунчър едно към едно като уиндоуса и не ми липсва нищо.
От юли 2020 съм със Samsung S20 Ultra точно защото бях принуден минах на робота ....ама исках да изтърмъча 950 -ката до последно.....защото знам че реално може да даяни години още !!!!
Пробвах "телеграм" работи много добре ....но много малко хора го ползват....явно ще отиде при 1020-ката в шкафа....или ще се ползва за браузване само....колкото и да не ми се иска....

Някакъв китаец ще взема за втори телефон....много ги хвалят напоследък....

Re: Проблем с Viber

Публикувано на: 12 Мар 2021, 22:16
от andro9060777
Launcher 10 от 4pda. Square home също става, но има прекалено много настройки (лично мнение). И двата са пълноценни. После и някой типичен тапет за windows 10 mobile и магията става. Живи икони, известията са в плочката, изобщо прегледност от един поглед. Ако пробваш, и нещо те озадачи - питай, до колкото мога ще отговоря. Моя тел е този от подписа. Китаец е, но е невероятно бърз и отзивчив.

Re: Проблем с Viber

Публикувано на: 13 Мар 2021, 12:38
от don_balon
Аз съм още с Лумия 550 и смятам до последно да се боря :1F60E-Cool: Преди около година телефонът ми умря изведнъж, но понеже съм инат го мъчих сигурно 10 пъти с WDRT и накрая се събуди :smiley: В началото и на мен вайбърът ми даваше невалиден номер, така няколко дена, после случайно отидох в ъпдейти и имаше наличен някакъв ъпдейт. Пуснах го да се ъпдейтва и след това вайбърът тръгна. Това не беше регулярен ъпдейт, такива ъпдейти вече няма, а по всяка вероятност WDRT не го е бил ъпдейтнал до последната налична версия, така си го обяснявам. В момента вайбърът си работи, но известия получавам от дъжд на вятър. Не смея обаче да го преинсталирам, за да не изчезне съвсем. Тегава работа е, но телефонът ме кефи и засега няма да го сменям. Не ползвам много приложения, в момента единствено ми липсват съобщенията във фейсбук и електронното банкиране. Но засега се оправям и без тях. Мислил съм за нов телефон с Андроид, но там пък има друг проблем - всички вече са с екран над 6 инча, което за мен е ужасно. Все едно да помъкна таблет, нито в джоба мога да си го сложа, нито да го хвана нормално да говоря с него. Единствено при айфоните има 4.7 инча, но там цените са над 600-700 лв. Иначе потвърждавам за Xiaomi, желязна марка са, поне засега. Дъщеря ми е с такъв от около 3 години и при зверска експлоатация почти денонощно си работи още доста прилично.