Не беше ли с Xperia? Какво те отказа?Аз нямам никакъв проблем с 930....Оставам за сега защото няма все още алтернатива на тази система, а не искам и да чуя за дроид...
Windows 10 Mobile [тема за Официални ъпдейти]
-
- Регистриран: 18 юни 2015, 19:12
- Моят WP е: нямам
- x 568
- Контакти:
Re: Windows 10 Mobile [тема за Официални ъпдейти]
0 x
Lumia 610 > 535 > 640 > 950 > Nokia 8
Fan of Nokia, Lumia and HMD Global devices.
Look for something positive in every day, even if some days you have to look harder.
Look for something positive in every day, even if some days you have to look harder.
-
- Регистриран: 31 авг 2015, 10:22
- Моят WP е: 950XL/DS
- WP версия: 10
- x 522
950XL - аз
950 - жената
Нямаме проблеми с използването им.
950 - жената
1 x
-
- Регистриран: 05 мар 2015, 15:29
- Моят WP е: Nokia 930
- x 58
Никога не съм бил със Сони....не ги харесвам.Скоро купих едно Блякбери, ама е гола вода....Оставам до последно с 930...Не беше ли с Xperia? Какво те отказа?Аз нямам никакъв проблем с 930....Оставам за сега защото няма все още алтернатива на тази система, а не искам и да чуя за дроид...
1 x
-
Автор на темата - Модератор
- Регистриран: 15 окт 2014, 20:22
- Моят WP е: Ex- Lumia 950
- x 1141
- Контакти:
То и аз никога съм нямал проблеми с ползването на 950 и предишните телефони. Само че ми трябваха приложения, които ги няма за Windows. Ясно е, че работата е на доизживяване, сега въпросът е кога ще ги смените - тази или другата година...неизбежно е. До догодина и Viber ще е спрял.950XL - аз
950 - жената
1 x
---
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus
Windows Freak
Lumia 920 -> Lumia 1020 -> Lumia 640 -> Lumia 950 -> Android > Nokia 5 > Nokia 6.1 Plus
Аз ползвах временно (около две седмици) Xiaomi Redmi note 5, което закупих за майка ми и останах много доволен от работата му съобразно парите, които струва. Наистина приложенията в Андроид са много по функционални, а някои дори ги нямаме...В края на годината идва време за преподписване и ще се преориентирам най-вероятно, макар, че не го искам много...
0 x
-
- Регистриран: 15 окт 2015, 17:58
- Моят WP е: L930/Xiaomi Mi9
- WP версия: 8.1
- x 55
Нещата с нашите телефони са ясни, но предлагам който иска да напише, към какво след това се е ориентирал. И аз чакам преподписване, но 930-ката ми се издра доста, и сега се чудя между: нокиа 7+, самсунг А8 2018 и нокиа 8. Най-много клоня към последната (особено ако е медна:) ), като донякъде качеството на снимките и ме озадачаваше, но колегата Tasho2255 даде приемлива атестация в другия форум, но чуденето продължава. Затова предлагам тук да пишем, кой какво е решил, та ще разменим и по някоя идея.
1 x
-
Автор на темата - Модератор
- Регистриран: 15 окт 2014, 20:22
- Моят WP е: Ex- Lumia 950
- x 1141
- Контакти:
Аз съм с Nokia 5 и за парите си е добре като цяло. Набелязал съм и три други модела- Sony Xa2, Nokia 7 plus и 6.1 Plus. Най-добрият от тях е 7+, но размера ми идва голям. Nokia 8 не ми харесва визуално с тези огромни рамки, а Самсунг като марка хич. За мен избора би бил Сони или Нокия.
0 x
---
Windows Freak
Windows Freak
-
- Регистриран: 31 авг 2015, 10:22
- Моят WP е: 950XL/DS
- x 522
Естественно че ще ги сменим някой ден.То и аз никога съм нямал проблеми с ползването на 950 и предишните телефони. Само че ми трябваха приложения, които ги няма за Windows. Ясно е, че работата е на доизживяване, сега въпросът е кога ще ги смените - тази или другата година...неизбежно е. До догодина и Viber ще е спрял.950XL - аз
950 - жената
Приложения - това което ми трябва за работа - има го и работи все още.
Имам в мен и един OP5 - бърз телефон, ама не стааа ... не ме кефи нещо. Бърз е, спор няма.
Та ще си ползваме смартфоните - до когато могат да ни вършат работа, след това ще видим какво има на пазара.

2 x
-
- Регистриран: 18 юни 2015, 19:12
- Моят WP е: нямам
- x 568
- Контакти:
Nokia 8 е звяр, единствения плюс на 7+ са рамките, но 8 го кърти по всички други фронтове.Нещата с нашите телефони са ясни, но предлагам който иска да напише, към какво след това се е ориентирал. И аз чакам преподписване, но 930-ката ми се издра доста, и сега се чудя между: нокиа 7+, самсунг А8 2018 и нокиа 8. Най-много клоня към последната (особено ако е медна:) ), като донякъде качеството на снимките и ме озадачаваше, но колегата Tasho2255 даде приемлива атестация в другия форум, но чуденето продължава. Затова предлагам тук да пишем, кой какво е решил, та ще разменим и по някоя идея.
ПС: Качеството на снимките може да се подобри много, ако ползваш порт на Google Camera, ако желаеш мога да кача няколко снимки, направени с въпросното приложение.
1 x
Lumia 610 > 535 > 640 > 950 > Nokia 8