Правил ли си нулиране?
Ако да, и има гаранция, го дай на сервиз, а ако няма пробвай с преинсталиране на софтуера.
Sent from my WP8 phone using Tapatalk
Проблем с Nokia lumia 520
Re: Проблем с Nokia lumia 520
някой може ли да ми помогне имам следния проблем без причина ми взима пари нещо можели да се управи и защо става така
0 x
-
- Регистриран: 09 авг 2013, 20:56
- Моят WP е: Yellow Lumia 820
- WP версия: 8.1
пари от дебитна карта, от ваучера или ти трупа към месечната такса?някой може ли да ми помогне имам следния проблем без причина ми взима пари нещо можели да се управи и защо става така
0 x
-
- Регистриран: 09 авг 2013, 20:56
- Моят WP е: Yellow Lumia 820
- WP версия: 8.1
Влез в настройки-мобилна мрежа и виж дали връзка за данни ти е включен, ако е го изключи
0 x
включен е сега го изключих давидим какво ще се получи а то преди ми излиза ше горе във ляво E и H+
0 x
Ами от там ти идва проблема!!! Пробвай да отлепиш малко от протектора точно там където е сензора и набери оператор и само с минаване на пръст отгоре телефона ти гасни и като махнеш пръста и светне веднага значи сменяш протекторада имам протектор
Здравейте отново! пак имам същия проблем със сензора но този път не е от протектора
0 x
Трябва да си сложиш такова фолио http://www.emag.bg/zaschitno-folio-cell ... DRZX4BBBM/ Другите които са по-популярни за тоя модел не са точно за него и закриват сензора!Т.е. както на това е показано трябва да има дупка надолу,а не както другите към говорителя!Ами от там ти идва проблема!!! Пробвай да отлепиш малко от протектора точно там където е сензора и набери оператор и само с минаване на пръст отгоре телефона ти гасни и като махнеш пръста и светне веднага значи сменяш протекторада имам протектор
Здравейте отново! пак имам същия проблем със сензора но този път не е от протектора
0 x