Windows 10 Mobile [тема за Официални ъпдейти]
Re: Windows 10 Mobile [тема за Официални ъпдейти]
При мен всичко върви нормално. Не мога да усетя разлика в бързина или стабилност. Батерията с една идея по добре.
0 x
Приятели, от 2 години водя "битка" да добавят БДС клавиатура и нищо! А това е официалната подредба, с над 50 годишна традиция. БДС го има във всички останали версии на Уиндоус.
Ако искате подкрепете request-а тук:
http://answers.microsoft.com/en-us/insi ... 913b1766d5
Ако искате подкрепете request-а тук:
http://answers.microsoft.com/en-us/insi ... 913b1766d5
0 x
-
- Регистриран: 28 яну 2013, 13:44
- x 662
Аз като пипнах БДС на Андроид установих, че така съм свикнал с фонетичната на телефона, че БДС ми е супер неудобна. И това при положение, че на компютъра пиша само на БДС. Не че това значи, че не трябва да я добавят, но просто установих за себе си, че никак не ми липсва и няма да я ползвам дори да я сложат.
1 x
Lumia 710 -> Lumia 520 -> Lumia 820 -> Lumia 640 -> Object reference not set to an instance of an object.
На компа с колко пръста пишеш на БДС?
0 x
Μαματα ςι ε εδαλο
За Л920 върви добре. Доволен съм. Може и да имам късмет с апарата - червена "румънска".
Най-много ток харчи Фейсбук и Ейдж ъф Емпайърс. Другото е прилично. Иначе зареждането - два пъти на ден, но то защото постоянно ръчкам нещо.
За БДС-а на компютър - на практика ползвам 9 пръста, но то е защото като ученици ни гърчеха с пишещи машини. Та от тогава като е на кирилица дори не се гледа клавиатурата, а на латиница, грозна работа - три най-много четири пръста
Най-много ток харчи Фейсбук и Ейдж ъф Емпайърс. Другото е прилично. Иначе зареждането - два пъти на ден, но то защото постоянно ръчкам нещо.
За БДС-а на компютър - на практика ползвам 9 пръста, но то е защото като ученици ни гърчеха с пишещи машини. Та от тогава като е на кирилица дори не се гледа клавиатурата, а на латиница, грозна работа - три най-много четири пръста
0 x
-
- Регистриран: 28 яну 2013, 13:44
- x 662
С 9На компа с колко пръста пишеш на БДС?

Без майтап, така и не свикнах да си ползвам левия палец

Sent from mTalk
0 x
Lumia 710 -> Lumia 520 -> Lumia 820 -> Lumia 640 -> Object reference not set to an instance of an object.
-
- Регистриран: 10 сеп 2013, 17:10
- Моят WP е: Lumia 520
- WP версия: 8.1
- x 15
Бяхме пуснали рикуеста още като излезе 8.1, изобщо не йм обръщат внимание на тия неща.
0 x
"MOST PEOPLE ARE SO UNGRATEFUL TO BE ALIVE. BUT NOT YOU. NOT ANYMORE"
БДС-то започнах да го ползвам като се учих да пиша с всичките пръсти (като се замисля и аз не ползвам левия палец
) без да гледам клавиатурата. Ако я гледам и не съм си сложил ръцете върху нея пада едно търсене на буквите... Не би ме улеснило БДС на телефона без да мога да му включа и клавиатурата от компютъра.

0 x
Μαματα ςι ε εδαλο
Нещо батерията е по- зле при мен с 420. През нощта пак с по 6% пада без да е включено нищо...Предишният билд към 2,3 % отиваха в същите условия 

0 x
-
- Регистриран: 05 юни 2014, 23:06
- Моят WP е: Microsoft Lumia 950
- WP версия: 10
- x 47
Аз не мога да ъпдейтна...седи си на %и това е....и отмагазина не мога да сваля нищо...Някакви идеи?
0 x
Знам за съществуването на Андроид и изборът ми на телефон с Windows е напълно съзнателен.