Проблем с Viber
-
- Регистриран: 10 сеп 2013, 17:10
- Моят WP е: Lumia 520
- WP версия: 8.1
- x 15
Re: Проблем с Viber
Скапаният Вайбър някакси е набрал всичките ми контакти, сега ми звънят и ми пишат....:X
0 x
"MOST PEOPLE ARE SO UNGRATEFUL TO BE ALIVE. BUT NOT YOU. NOT ANYMORE"
-
- x 119
През Инсайдер с 10 ката ли си??Скапаният Вайбър някакси е набрал всичките ми контакти, сега ми звънят и ми пишат....:X
0 x
-
- x 15
Не. Нулирах си телефона преди 2 часа, че много бързо ми падаше батерията. Одеве го инсталирах наново, логнах се и е решил, че трябва да набира сам...През Инсайдер с 10 ката ли си??Скапаният Вайбър някакси е набрал всичките ми контакти, сега ми звънят и ми пишат....:X
0 x
-
- x 119
Честито:)Не. Нулирах си телефона преди 2 часа, че много бързо ми падаше батерията. Одеве го инсталирах наново, логнах се и е решил, че трябва да набира сам...През Инсайдер с 10 ката ли си??Скапаният Вайбър някакси е набрал всичките ми контакти, сега ми звънят и ми пишат....:X
0 x
-
- Регистриран: 30 юли 2014, 12:25
- Моят WP е: 720/735/950/950XL
- WP версия: 10
- x 498
А вие не сте наред!Не. Нулирах си телефона преди 2 часа, че много бързо ми падаше батерията. Одеве го инсталирах наново, логнах се и е решил, че трябва да набира сам...През Инсайдер с 10 ката ли си??Скапаният Вайбър някакси е набрал всичките ми контакти, сега ми звънят и ми пишат....:X

0 x
Където е Windows-а, там съм и аз... 
435 ex

435 ex
-
- x 15
Напротив, звънял е, щото имам 3 пропуснати от него, и поне десетина души ме питат, що йм звъня...А вие не сте наред!Не. Нулирах си телефона преди 2 часа, че много бързо ми падаше батерията. Одеве го инсталирах наново, логнах се и е решил, че трябва да набира сам...През Инсайдер с 10 ката ли си??Скапаният Вайбър някакси е набрал всичките ми контакти, сега ми звънят и ми пишат....:XНа никой не звъни вайбъра! Просто събщава на всички, че си се логнал. Не си виновен ти, че отсреща не четат какво им праща вайбъра, като нотификация.
Направо му бих деинстала, това е несериозно.
0 x
-
- x 498
Щом казваш.Напротив, звънял е, щото имам 3 пропуснати от него, и поне десетина души ме питат, що йм звъня...А вие не сте наред!Не. Нулирах си телефона преди 2 часа, че много бързо ми падаше батерията. Одеве го инсталирах наново, логнах се и е решил, че трябва да набира сам...През Инсайдер с 10 ката ли си??Скапаният Вайбър някакси е набрал всичките ми контакти, сега ми звънят и ми пишат....:XНа никой не звъни вайбъра! Просто събщава на всички, че си се логнал. Не си виновен ти, че отсреща не четат какво им праща вайбъра, като нотификация.
Направо му бих деинстала, това е несериозно.

0 x
435 ex

435 ex
-
- x 119
Много си е наред човека. На мен ми го направи същия номер, обаче като бях на Инсайдър последно и после върнах до 8.1А вие не сте наред!Не. Нулирах си телефона преди 2 часа, че много бързо ми падаше батерията. Одеве го инсталирах наново, логнах се и е решил, че трябва да набира сам...През Инсайдер с 10 ката ли си??Скапаният Вайбър някакси е набрал всичките ми контакти, сега ми звънят и ми пишат....:XНа никой не звъни вайбъра! Просто събщава на всички, че си се логнал. Не си виновен ти, че отсреща не четат какво им праща вайбъра, като нотификация.
0 x
-
- x 498
Да не се повтарям, но пак казвам!
Вайбър праща нотификация ".....has joined" на всички, когато се логваш в него. Отсреща си мислят, че сте ги търсили, звънели и т.н. Скоро беше дискутирано това. Никой не чете тази нотификация, а направо връща отговор. Това е от доста отдавна.

0 x
435 ex

435 ex
-
- x 119
И аз да не се повтарям не съм толкова тъп! Лично го видях как показва, че съм звънял!Да не се повтарям, но пак казвам!Вайбър праща нотификация ".....has joined" на всички, когато се логваш в него. Отсреща си мислят, че сте ги търсили, звънели и т.н. Скоро беше дискутирано това. Никой не чете тази нотификация, а направо връща отговор. Това е от доста отдавна.
0 x